Entitats i Grups col·laboradors

Fundació ADSIS

Adsis

A Fundació Adsis Barcelona acompanyem a adolescents i joves perquè puguin tenir un projecte vital sòlid de confiança en el futur. Treballem també amb adults que requereixen orientació, acompanyament i formació per a facilitar la seva inserció laboral.

Creiem en els adolescents i joves i els acollim incondicionalment en els nostres centres situats als barris del Carmel, Casc Antic i el Clot, des d'on oferim suport educatiu, dinamització del lleure i formació acadèmica i professionalitzadora. Col·laborem també amb els veïns i famílies per crear entorns de creixement. Creiem en el valor transformador de fer comunitat.

Contacte:
C. Lugo, 59. 08032 Carmel – Barcelona
Tel. 93 357 75 75

carmel@fundacionadsis.org

Carmel Amunt

Carmel Amunt

El Pla Comunitari és la xarxa d’il·lusions, energies, connexions, propostes i actuacions per millorar el barri del Carmel en tots els sentits. Una xarxa plena d’emoció i acció que teixeixen i promouen grups de veïnes i veïns, entitats i associacions, serveis i administracions públiques. Totes i tots conjuntament i de manera col·lectiva fem xarxa per millorar la vida del barri, és així, veient les necessitats i les potencialitats que fem propostes i imaginem el futur del Carmel: la salut comunitària, les oportunitats educatives, la millora de la convivència, la interconnexió entre les persones, les festes majors i sempre amb energia i propostes col·lectives i comunitàries.

Contacte:
C. Llobregós 107-113 – Barcelona
Tel. 93 429 07 59
Mòbil. 622 20 32 98
carmelamunt@carmelamunt.org

Carmel Comerç

Carmel Comerç

Carmel Comerç és l'associació de comerciants  del barri del Carmel fundada l'any 1996 per promocionar i defensar els interessos del petit comerç del Carmel. Entitat guardonada amb la Medalla d'Honor de la Ciutat de Barcelona 2021.
Horari al casal: dimarts de 10 a 14 h i de 16 h  a 19 h

Contacte:
C. Llobregós 107-113 – Barcelona
Mòbil. 600 030 005
info@botigues3turons.com

Coordinadora d’Entitats del Carmel

Coordinadora d’Entitats del Carmel

La coordinadora d'Entitats del Carmel som un conjunt d'entitats del barri en l'actualitat formada per 15 entitats actives del nostre barri que promovem  la col·laboració entre entitats i alhora, organitzem diversos actes com la Festa Major i el Carnaval d’entre d’altres.

Participem en nombroses col·laboracions com la cavalcada de reis, el festival FOK,  el dia sense cotxes, la festa del Carme o jornades de promoció de diverses entitats com la Cultural Deportiva Carmelo, etc...

Col·laborem amb els equipaments del barri com Centre Civic del Carmel, Casal de barri la Barraca del Carmel, Biblioteca El Carmel - Juan Marsé o l’Espai Jove Boca Nord.

Contacte:
Mòbil. 605465988
info@elcarmel.org

Grupo Dance

Grupo Dance

Som una associació d'entreteniment sense ànim de lucre que imparteix activitats a diferents llocs del barri. Prioritzem passar-ho bé i la bona harmonia. Les nostres activitats són: zumba, ball a línia, chi-kung, sevillanes, country, ioga, marxa nòrdica, gimnàstica activa, maneig del mòbil, suport d'amistat, Informàtica, Costura, Anglès, Teatre, Caminades, show musical, excursions i quedades, manualitats... I moltes més que estan en projecte. Participem i organitzem molts esdeveniments.

Contacte:
C. Conca de Tremp cantonada carrer Lugo.
Mòbil. 615015489/ 615019758
grupodance.creative@gmail.com

40 p’Arriba 40 p’Abajo

40 p’Arriba 40 p’Abajo

L'Associació Cultural Recreativa 40 p'Arriba 40 p'Abajo neix d'un grup de veïn@s compromes@s amb inquietuds similars.

Sempre en constant evolució per a adaptar-se a les necessitats del barri, però sense deixar de costat la seva essència: el compartir coneixements.

Entitat sense ànim de lucre composta i gestionada íntegrament per voluntari@s on la seva gran majoria són dones.
Voluntari@s amb compromís, dedicació, força, entusiasme, dinamisme i alegria que transmeten en les seves més de 25 tallers setmanals; tallers de diferent índole cultural, tradicional, lúdica o recreativa, entre altres.

Presents en tots els equipaments del barri i col·laboradors amb tots ells, a més  de amb la resta de les entitats i grups, ens considerem una petita gran família per a tots els nostres socis, els qui ens ho ratifiquen amb aquest mateix sentir.

Si encara no ens coneixes, què estàs esperant!

Horari al casal:
Dl. 10 a 12 h
Dt. 11 h a 13 h
Dj. de 18 h a 19 h

Contacte:
C. Llobregós 107-113 – Barcelona

Mòbil. 661 485 175
40parribapabajo@gmail.com