Serveis

Servei d’informació

El servei d’atenció i informació del Casal de Barri-La Barraca del Carmel  té com a objectiu acollir, informar i garantir una informació acurada de les activitats de l’equipament, així com dels serveis i entitats residents, així com informació sobre les activitats del barri, del districte i de la ciutat. El servei d’informació es durà a terme de forma presencial, telefònica i pels canals digitals del Casal ( correu electrònic i xarxes socials).

És el punt inicial de relació del casal, i esdevé un espai de trobada fixa i diari amb les persones que participen de la vida del casal de forma contínua, així com amb els serveis o entitats que desenvolupen la seva activitat al mateix.

Atenció a públic:
Dilluns a divendres de 10.00 h a 14:00 h i de 16.00 a 21.00 h

PAE

El Punt d’Assessorament Energètic (PAE) impulsat per Ajuntament de Barcelona  és un servei de referència en la defensa dels drets energètics de la ciutadania que intervé en situacions de risc energètic i assessora persones i famílies per optimitzar el consum i buscar solucions d'estalvi energètic.

Atenció a públic:
Dimecres de 10.00 h a 14:00 h

Cita prèvia:
Trucar al 930 008 054 de dilluns a divendres, de 9.00 h a 14.00 h.
Enviar un correu a paehg@bcn.cat (si vius al districte d'Horta-Guinardó)

Punt d’intercanvi de llibres

Al punt d’intercanvi de llibres podràs portar un llibre que ja has llegit i intercanviar-lo per un altre. Vine, i dona’ls-hi una nova vida.