Salita

Sala polivalent, petita sala al costat de la Cuina. Sala utilitzada per a realitzar reunions i tallers. Amb una capacitat per 15 persones assegudes.

SalOn

Sala polivalent, amb petit escenari. És la sala més gran, per a poder fer representacions, concerts, tallers, cinema, balls o actes. Amb una capacitat de 60 persones assegudes.

Sala Xoves

Sala polivalent, sala mitjana al costat del Salarium. Sala utilitzada per a realitzar reunions, grups i tallers. Amb una capacitat per 20 persones assegudes. Una sala utilitzada pel grup de joves i el grup de dones.

Sala Salà

Sala polivalent, sala petita. Sala utilitzada per a realitzar reunions, grups i tallers. Amb una capacitat per 10 persones assegudes. La sala també disposa de dos màquines de cosir pels tallers.

Sala Soroll

Sala petita, disponible per l’assaig de petits grups i bandes del barri i de la zona, i per la realització de tallers amb temàtica musical. Per totes les edats. Cal concretar disponibilitat horaria.

Sal Art

Petita sala dirigida a l’art, on es realitzen els tallers de pintura i manualitats, disposa de pica per a poder rentar material.

cuina
Cuina

Cuina funcional, no industrial, amb vitroceràmica i forn, per a la realització de petits tallers de cuina.