Home / Nova edició del programa Al Barri ens Cuidem

Nova edició del programa Al Barri ens Cuidem

Salut. Aquest circuit d’activitats de benestar de la Verneda i la Pau està concebut com un espai per cuidar-se, relacionar-se, intercanviar i alentir el ritme de la vida que portem a la ciutat.

Aquest circuit d’activitats de benestar de la Verneda i la Pau està concebut com un espai per cuidar-se, relacionar-se, intercanviar i alentir el ritme de la vida que portem a la ciutat.

El programa Al Barri ens Cuidem es concreta en una sèrie d’activitats gratuïtes dirigides a persones adultes del barri. Està concebut com una ruta de salut i espai de trobada, per això, les entitats organitzadores animen a inscriure’s a un mínim de tres propostes. A canvi de participar-hi, es demana oferir un petit servei, dins de les possibilitats i capacitats de cada persona, com per exemple, apuntar-se al Banc del Temps, impartir un taller o ajudar en alguna activitat puntual que s’organitzi al barri. Qualsevol altra opció és benvinguda!

Es prioritza la participació de veïns i veïnes de la Verneda i la Pau, però també hi poden participar veïnat de Sant Martí de Provençals i del Besòs i el Maresme.

En aquesta 15a edició del programa, s’hi inclouen una desena d’activitats per millorar el benestar i la salut de les persones participants: disminució de l’estrès, ioga, cuina d’aprofitament o sortides saludables, entre altres propostes.

Les píndoles comencen el 17 d’octubre i es desenvolupen fins al desembre:

15a edició Al Barri ens Cuidem – Programa

Les inscripcions es formalitzen de manera presencial:

Casal de Barri La Pau (c. Pere Vergés, 1)

Casal de Barri La Verneda (c. Santander, 6)

Abans, cal demanar cita:

  • Telèfons: 691 438 611 / 652 893 380
  • Mail: albarrienscuidem@fundacioires.org

El programa Al Barri ens Cuidem s’ha concebut com a una eina que permet implementar estratègies orientades a reduir les desigualtats socials en salut. A través d’aquests tipus de projectes, la salut esdevé un element fonamental per millorar les condicions de vida i el benestar de les persones del barri.

La Comissió impulsora del programa Al Barri ens Cuidem està formada per l’Agència de Salut Pública de Barcelona, el CAP La Pau, els Casals de Barri La Palmera, La Verneda i La Pau, el Centre de Serveis Socials Sant Martí – Verneda, l’Espai Via Trajana, l’Hotel d’entitats de La Pau, el Pla d’Acció Comunitària de la Verneda i la Pau, el projecte Concilia, en Punt Òmnia La Pau, el Districte de Sant Martí i el Pla de Barris de l’Ajuntament de Barcelona.

Segueix-nos a les xarxes

Casal de Barri La Vinya

Sants-Montjuïc | Adreça: C/ Alts Forns, 87 | Tlf: 933314440