Home / Entitats i grups col·laboradors

Grup de Judo

Grup de famílies que s'autoorganitzen per a dur a terme un taller setmanal de Judo pels seus fills i filles.

Casal de Barri del Poblenou

ACR de Comissions de Carrers de Festes del Poblenou

Associació de la que formen part les Comissions de festes de Carrers, on a part d'organitzar la Festa Major, fem la Cavalcada de Reis i l'Aplec de Sardanes.

 

Comissions de Festes:

Amistat-Castanys, Bac de Roda-Diagonal, Barri La Plata, Diagonal-Montseny, Galceran Marquet, Gran Via-Perú-Espronceda, Marià Aguiló-Llull-Joncar, Pallars-Espronceda, Passatge Cantí, Plaça Prim, Passatget, Rambla Jove.

Casal de Barri del Poblenou

Associació de veïns i veïnes del Poblenou (AAVV)

Treballa per a la defensa del dret del veinatge del Poblenou amb l'objectiu de fer de portaveu de davant de l'administració per a la demanda dels serveis i infraestructures necessàries i crear les comissions i serveis necessaris per donar-hi resposta.

Dll, Dc, Dij de 19h a 21h
Casal de Barri del Poblenou

Fotoclub Poblenou

L'associació Fotoclub està formada per un grup d'aficionats i afocionades a la fotografia, els quals mitjançant el treball conjunt, l'aprenentatge i el debat, fan l'activitat que més els agrada per tal d'aconseguir una millora en la seva pràctica. Aquesta associació té la voluntat d'acollir totes les persones a qui els agrada aquest art i que volen practicar-lo!

 

Calendari

Primer i tercer dimarts cada mes: Cafè-tertúlia

Segon dimarts de cada mes: Fotofòrum

Quart dmarts de cada mes: Viatge fotogràfic

Vistar la pàgina web
Casal de Barri del Poblenou

Estació biològica del Poblenou

Projecte desenvolupat per un grup de persones veïnes del barri amb l'objectiu de crear un microsistema on conflueixin la fauna i la flora. L'estació biològica del Poblenou és un projecte participatiu i comunitari.

Segueix-nos a les xarxes

Casal de Barri del Poblenou

Poblenou | Adreça: Rbla Poblenou, 49 | Tlf: 933091960