Home / Gaudeix al 100% dels casals d'estiu als barris

Gaudeix al 100% dels casals d'estiu als barris

Pla de Barris. Més activitats en els barris per tal de garantir que els infants i adolescents participin en el lleure educatiu al llarg de l’estiu.

El Pla de Barris reforça aquest any les activitats en els barris per tal de garantir que els infants i adolescents puguin participar en activitats de lleure educatiu al llarg de l’estiu.

Sota aquesta premissa, s’està treballant per tal de detectar quins projectes podrien impulsar aquestes activitats, que també seran casals d’estiu gratuïts, en horari de 10.00 a 16.30 h amb dinar inclòs durant el mes d’agost. També seran d’accés directe per part de les famílies i tindran prioritat aquells infants derivats per agents del territori com és l’escola, serveis socials i entitats coneixedors de situacions familiars complex.

L’objectiu d’aquests casals d’estiu és col·laborar amb altres iniciatives sorgides de les entitats dels barris per tal de donar suport a aquestes propostes i poder ampliar encara més, l’oferta d’activitats d’agost. Es duran a terme als barris de les Roquetes, la Zona Nord, la Verneda i la Pau i el Besòs i el Maresme.

Aquesta acció s’inclou a la Mesura de Govern del Pla Extraordinari d’activitats d’estiu per a infants i adolescents per fer front a l’impacte de la Covid-19.

Segueix-nos a les xarxes

Casal de Barri del Poblenou

Poblenou | Adreça: Rbla Poblenou, 49 | Tlf: 933091960