Home / Retrobaments: Juliol amb concerts a la fresca a la Torre de la Sagrera

Retrobaments: Juliol amb concerts a la fresca a la Torre de la Sagrera

Concerts. El Casal de Barri Torre de la Sagrera organitza un cicle de concerts de música a la fresca els dijous de juliol a les 20.00 h. L’aforament és limitat i hi caldrà reservar l’assistència.

Rumba, jazz, pop folk, blues, funk... Els dijous del mes de juliol s’ompliran de música a la Torre de la Sagrera.

Després d’una primavera intensa, des de l’equipament volen retrobar-se amb els veïns i veïnes compartint els capvespres amb una selecció de bona música per a tots els gustos amb la qual les veus i composicions musicals femenines acompanyaran aquest retrobament.

Els concerts seran a l’exterior de l’equipament i l’aforament serà d’un màxim de 25 persones.

Degut a la situació actual derivada de la covid-19 l’assistència serà possible amb reserva prèvia. Cada dilluns es podran reservar les entrades del concert d’aquella setmana aquí.

Programa

Dijous, 2 de juliol, a les 20.00 h
Les Mariterrànies, rumba i sons mediterranis
Salades com el mar i fermes com la terra, les Mariterrànies són un trio de música alegre amb un repertori fresc i xarbotat com l’aigua de la Costa Brava. Els agrada embarcar-se a cantar una cançó de cada port, sempre amb lletres que concorden amb una manera determinada d’entendre el món i acompanyades de ritmes rumberos, swingats, mediterranis i caribenys.

Dijous, 9 de juliol, a les 20.00 h
Sagrera Destruction, jazz, funk, blues
El Combo Sagrera Destruction, de l’Escola de Música BCN Fusió porta en actiu des de l’any 2007. El seu repertori inclou música de diferents estils, des del jazz, el funk, el blues, la bossa nova fins a música de pel·lícules. El combo és una formació d’estudiants adults que fan de la música una forma d’expressar-se i de compartir vivències.
Col·laboració amb el cicle Nits i Dies de Jazz, organitzat pel Centre Cívic La Sagrera – La Barraca

Dijous, 16 de juliol, a les 20.00 h
Selma Bruna i Josep Cordobés, pop folk
Les coses petites saben deixar-se fer; s’amaguen i empenyen a parts iguals i just quan fan balança s’enfilen i arrelen. Pop d’arrel atemporal. Composicions pròpies que beuen de la tradició folklòrica i es barregen amb els recursos sonors de l’electrònica més actual. Un concert per viure de ben a prop

Dijous, 23 de juliol, a les 20.00 h
Carrie Lewis Swing Trio, jazz, blues, soul
La Carrie Lewis és tot un clàssic de la Sagrera. Una veu vinculada al barri i a molts escenaris de Barcelona que durant aquests mesos de confinament ha fet més agradable les nostres estades a casa. L’artista polifacètica ens ofereix un repertori de grans peces de jazz, swing, y blues. Un repàs per l’època daurada dels Estats Units que omplirà de ritme la vesprada.

Segueix-nos a les xarxes

Casal de Barri del Poblenou

Poblenou | Adreça: Rbla Poblenou, 49 | Tlf: 933091960