Home / El Casal

El nou local del casal de barri de Torre Baró té més de 1.000 metres quadrats i compta amb una sala polivalent, un espai per a la gent gran, aules taller, cuina per fer tallers i espais per a les entitats del barri. Hi té la seva seu l’Associació de Veïns i Veïnes Torre Baró, l’Associació de Gent Gran Torre Baró, Club Esportiu Torre Baró i Joves Zona Nord.

El casal de barri, que fins ara estava situat en un espai més petit al mateix carrer, ha guanyat espai i ofereix una programació més completa i diversificada gràcies a la nova ubicació. El veïnat gaudeix dels balls de gent gran i tallers com ball en línia, balls llatins, balls de saló, pilates, ioga, cuina, ganxet, costura i d'altres.

A més, el centre agrupa altres serveis municipals, com l'Antena CDIAP EIPI, servei especialitzat d’atenció als infants d’entre 0 i 6 anys que forma part del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) de Nou Barris que està integrat a la Xarxa Pública de CDIAPs de Catalunya. Està gestionat per l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) de l’Ajuntament de Barcelona.

 

 

Casal de Barri Torre Baró

Nou Barris | Adreça: Av Escolapi Càncer, 5 | Tlf: 933530358