Taller 'Fermentant sabors i sabers'
Traductor de
:
:
Horarios
| Días | Horas | Preus | Observaciones | |
|---|---|---|---|---|
|
Dijous |
a les 11.00 h |
Entrada Gratuïta |
Mercat Concepció
- Dirección:
- Carrer d'Aragó, 311*LB
- Districto:
- Eixample
- Barrio:
- la Dreta de l'Eixample
- Ciudad:
- Barcelona
A càrrec de Sonia Villar i Juan Antonio Cerezuela, artistes visuals.
Et convidem a participar en una activitat on experimentarem amb l'elaboració d'aliments fermentats, mentre compartim històries i memòries del barri de la Dreta de l'Eixample i del Mercat de la Concepció.
Aprendrem el procés de conservació d'aliments mitjançant la fermentació, però anirem més enllà: proposem una fermentació poètica. A partir de les converses que vagin sorgint, connectarem els aliments amb significats, sabers i relats que també volem conservar. Fermentar, en aquest cas, serà també una manera de pensar juntes què val la pena preservar.
Els Sabors i sabers que preservarem, seran compartits en una degustació col·lectiva el dissabte 7 de febrer de 2026, a les 12h, al pati del recinte de la Biblioteca Sofia Barat.
Activitat en el marc del programa Ex-Libris de Homesession en col·laboració amb Biblioteques de Barcelona i Fundació "la Caixa", ICUB - Ajuntament de Barcelona i OSIC-Generalitat de Catalunya.
Organitza: Biblioteca Sofia Barat i Mercat de la Concepció