Home / Cessió i lloguer d'espais
buc d'assaig

Bucs d'Assaig

Al Casal de barri Trinitat Nova disposem de dos bucs d'assaig insonoritzats,
Vine amb la teva banda a tocar el teu instrument!

Cuina

Cuina

Cuina dotada amb forn, microones, nevera, rentavaixelles, vitroceràmica i tots els estris de cuina.

Taller 4

50 hàbils per fer classes, reunions, xerrades per grups reduïts. L'aula està dotada d'una pissarra, i un projector. La paret contigua al taller 1, és corredissa donant així la possibilitat de fer dels tallers 3 i 4, un únic espai amb 100 .

Els nostres espais

El Casal considera la prestació de serveis de cessió i de lloguer d'espais i/o materials del seu inventari per a la realització d’activitats de promoció i inclusió veïnal als moments en què no hi han activitats programades, per a més informació ens podeu consultar.

 

Taller1

Taller 1

Taller amb 50 m² molt versàtils per a poder realitzar moltes activitats diferents. Té dues piques, una d'elles accessible, i una sortida a un patí exterior on en un futur està previst fer un jardí o un hort.
La paret que és contigua al taller 2, és corredissa donant així la possibilitat de fer del taller 1 i 2, un únic taller amb 100 m².

Sala d'Actes

Sala d'actes, per fer tota classe de performance, a més de xerrades, debats, projeccions. Té un escenari, projector i està habilitat amb un anell magnètic.

Taller 3

Taller 3

Sala de 50 m² amb un mirall de tota la paret per fer coreografies, i arts escèniques La paret contigua al taller 4, és corredissa donant així la possibilitat de fer dels tallers 3 i 4, un únic espai amb 100 m2.

52658

Taller 2

50 hàbils per fer classes, reunions, xerrades per grups reduïts. L'aula està dotada d'una pissarra, i un projector. La paret contigua al taller 1, és corredissa donant així la possibilitat de fer dels tallers 1 i 2, un únic espai amb 100 .

Segueix-nos a les xarxes

Casal de Barri Trinitat Nova

Trinitat Nova | Adreça: C/ Garbí 3 | Tlf: 677408154