Home / Cessió i lloguer d'espais
buc d'assaig

Bucs d'Assaig

Al Casal de barri Trinitat Nova disposem de dos bucs d'assaig insonoritzats,
Vine amb la teva banda a tocar el teu instrument!

Cuina

Cuina

Cuina dotada amb forn, microones, nevera, rentavaixelles, vitroceràmica i tots els estris de cuina.

Taller 4

50 hàbils per fer classes, reunions, xerrades per grups reduïts. L'aula està dotada d'una pissarra, i un projector. La paret contigua al taller 1, és corredissa donant així la possibilitat de fer dels tallers 3 i 4, un únic espai amb 100 .

Els nostres espais

El Casal considera la prestació de serveis de cessió i de lloguer d'espais i/o materials del seu inventari per a la realització d’activitats de promoció i inclusió veïnal als moments en què no hi han activitats programades, per a més informació ens podeu consultar.

 

Taller1

Taller 1

Taller amb 50 m² molt versàtils per a poder realitzar moltes activitats diferents. Té dues piques, una d'elles accessible, i una sortida a un patí exterior on en un futur està previst fer un jardí o un hort.
La paret que és contigua al taller 2, és corredissa donant així la possibilitat de fer del taller 1 i 2, un únic taller amb 100 m².

Sala d'Actes

Sala d'actes, per fer tota classe de performance, a més de xerrades, debats, projeccions. Té un escenari, projector i està habilitat amb un anell magnètic.

XARSE

El Taller 2 està actualment ocupat per les nostres companyes de Xarxa de Resposta Socioeconòmica (XARSE). 

La Xarxa de Resposta Socioeconòmica (XARSE) s'impulsa conjuntament des del Pla de Barris i Barcelona Activa per atendre les persones que han patit un empitjorament en les condicions bàsiques de vida en relació amb la crisi sanitària de la COVID-19. I que, per diferents motius (manca d'informació, de competències digitals, de comprensió del llenguatge burocràtic o d'accés a internet, etc.) necessiten un assessorament o acompanyament per accedir als recursos / ajudes existents. 

Què ofereix XARSE?     

  • Suport a la sol·licitud d'ajuda econòmica i gestions telemàtiques associades.    
  • Orientació als recursos i serveis disponibles a cada territori.   

 

Per accedir al servei cal demanar CITA PRÈVIA: 93 013 68 44

 
52658

Taller 2

50 hàbils per fer classes, reunions, xerrades per grups reduïts. L'aula està dotada d'una pissarra, i un projector. La paret contigua al taller 1, és corredissa donant així la possibilitat de fer dels tallers 1 i 2, un únic espai amb 100 .

Segueix-nos a les xarxes

Casal de Barri Trinitat Nova

Trinitat Nova | Adreça: C/ Garbí 3, 08033 | Tlf: 677408154