Home / El Club de la Escucha

El taller de Rap -Ritme i Poesia- és un espai de coneixement i intercanvi cultural per a adolescents i joves amb inquietuds relacionades amb l'expressió artística de rap, dins de la cultura hip-hop.

Mitjançant dinàmiques i exercicis com la improvisació i a la composició rítmica, el rap esdevé una eina pedagògica, un estímul positiu per al desenvolupament personal i social.

A partir de la creació de rimes, la construcció de relats i l'ús singular de metàfores el raper troba la possibilitat de reivindicar.

L'exercici col·lectiu de l'expressió, en dialèctica amb la seva comunitat, dóna al grup capacitat de protagonisme, tot fomentant la participació en les transformacions socials del seu propi entorn, context i territori.

D'aquesta manera el rap esdevé un important element de socialització, un mitjà creatiu per l'autoexpressió, individual i col·lectiva, i un espai on compartir.

Si t'agrada l'Hip-pop i vols aprendre a rapejar, si busques una tribu amb qui expressar-te en llibertat, vine al Casal i informa't.

* El Club de la Escucha és una proposta de l'Andino freestyle.*
 

Segueix-nos a les xarxes

Casal de Barri Trinitat Nova

Trinitat Nova | Adreça: C/ Garbí 3 | Tlf: 677408154