Taller monogràfic 'Un mese con Montalbano'
Traductor de
:
:
Horarios
| Días | Horas | Preus | Observaciones | |
|---|---|---|---|---|
|
Dimarts |
de 19.00 h a 21.00 h |
Entrada general: 15.49 €
+6 € de material
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre. |
Cal inscripció prèvia. Places limitades. |
Centre Cívic Joan Oliver - Pere Quart
- Dirección:
- Carrer del Comandant Benítez, 6
- Districto:
- Les Corts
- Barrio:
- la Maternitat i Sant Ramon
- Ciudad:
- Barcelona
Et ve de gust descobrir la cuina siciliana d'una manera diferent?
En aquest cicle de cinc sessions fusionem la passió per la gastronomia amb petites històries inspirades en l'univers mediterrani de l'escriptor Andrea Camilleri.
Cada sessió inclou una lectura breu, una immersió en la cultura siciliana i un taller pràctic en què cuinarem (i tastarem!) receptes tradicionals com la pasta alla Norma, els cannoli o els arancini.
No cal conèixer l'obra prèviament: aquest cicle és una invitació a descobrir, a través de la cuina i petites lectures, un tros de la cultura siciliana.
Una experiència per aprendre, gaudir i deixar-te sorprendre entre fogons i paraules.
Professionals: Maria Victòria Benito, cuinera i fundadora de "La Cuina dels Peris", i Bruna Restuccia, comunicadora gastronòmica i fundadora de "La bottega Clandestina".
"Gli arancini di Adelina erano il meglio del meglio, una cosa che da sola valeva un pranzo di Capodanno. Dorati, croccanti fuori, saporiti e morbidi dentro, con quel ripieno di ragù, piselli e caciocavallo che si scioglieva in bocca."
Antipasto: Arancini con piselli
Primer plat: Pasta con pesto di pistacchio e guanciale