Inici / Entitats i grups col·laboradors

Punt d’Informació Juvenil 9 Barris

És un servei municipal per a joves de 12 a 35 anys que els orienta i assessora sobre temes del seu interès: formació, treball, cultura, esports, turisme, habitatge, mobilitat internacional, salut jove, entre d’altres.

El primer i el tercer dijous de cada mes al Casal de barri Verdun de 18.00 a 20.00 h, on es realitzen formacions i xerrades.

Punt d’Informació Juvenil 9 Barris

INSERCOOP

INSERCOOP SCCL. és una cooperativa social sense ànim de lucre que té com a objecte la promoció social i laboral de col·lectius amb dificultats d’adaptació social. Entre altres projectes, al Casal de barri Verdun l’entitat desenvolupa des de fa anys el Club de Feina, un espai pensat per donar suport a la recerca de feina a totes les persones majors de 16 anys que vulguin trobar o millorar la seva feina, estiguin o no en situació d’atur.

El Club de Feina es realitza de manera gratuïta tots els dijous de 15.30 a 18.30 h

INSERCOOP

Punt d'Assessorament Energètic

Servei de l’Ajuntament de Barcelona que ofereix informació, atenció i intervenció necessària perquè les persones puguin exercir els seus drets energètics i les companyies no els neguin l’accés als subministraments bàsics.

Dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 9.00 a 14.00 h

Dijous de 9.00 a 14.00 h i de 15.00 a 18.30 h

 

Punt d'Assessorament Energètic

Segueix-nos a les xarxes

Casal de barri Verdun

Verdun | Adreça: C/ de Luz Casanova, 4-6 | Tlf: 933547904