Home / Entitats i grups col·laboradors

Insercoop

Cooperativa social sense ànim de lucre que té com a objecte la promoció social i laboral de col·lectius amb dificultats d’adaptació social. Matins de dilluns a divendres de 9 a 14 h. Ofereix assessorament laboral amb la col·laboració amb l’Oficina de Treball de la Generalitat.

 

El primer i tercer dijous de 16 a 18h també fan un assessorament d’inserció laboral personalitzat. Cal inscripció prèvia: casaldebarriverdun@casaldebarriverdun.cat

 

Pla de barris

Pla de barris organitza un dispositiu d'inserció labroal. El programa es proposa afavorir la inserció sociolaboral de les persones que busquen feina o volen millorar-la, a través d’un servei de suport a la inserció sociolaboral, on s’ofereix orientació laboral i acompanyament personalitzat i adaptat a la realitat de cada persona, amb un seguit d’accions pròpies de capacitació transversal, professionalitzadora en diferents sectors, i de recerca de feina.

 

Tots els divendres de 9 a 14h. Cal inscripció prèvia 670 245 677.

Punt d'Assessorament Energètic

Servei de l'Ajuntament de Barcelona que ofereix informació, atenció i intervenció necessària perquè les persones puguin exercir els seus drets energètics i les companyies no els neguin l'accés als subministraments bàsics.

Contacte: 935 463 234 / 93 000 80 54 - paenb@bcn.cat

 

Punt d'Assessorament Energètic

Segueix-nos a les xarxes

Casal de barri Verdun

Verdun | Adreça: c/ de Luz Casanova, 4-6 | Tlf: 933547904