Home / ACTIVITATS COMUNITARIES

CARNESTOLTES 2023

  • DIJOUS GRAS: CONCURS DE TRUITES

Dijous, 16 de febrer a partir de les 18.30h

Comencen a escalfar motors per Carnestoltes amb l'emblemàtic concurs de truita dels Propis. Consulta les bases del concurs i inscriu-te. Organitza: Centre Cultural el Propis

  • RUA DE CARNAVAL

Dissabte, 18 de febrer a la tarda

Com cada any el barri de Verdun s'engalana i participa en la rua de carnestoltes de Nou Barris, escollim una temàtica, ens fem les disfresses i sortim a divertir-nos i compartir amb la resta del districte.

Animeu-vos a participar, com més serem més gaudirem!

ACTIVITATS COMUNITÀRIES

  • EXERCICI EN FAMILIA

Dimecres, 22 de febrer a partir de les 17.30h

Si vols realitzar exercici en famíllia i aprendre tècniques de relaxació amb els més petits de la casa, en aquesta sessió podreu gaudir d'una estona divertida i confortable amb el grup +3 de l'Espai familiar de Verdun.

  • CABARET DE PARAULES

Divendres, 17 de març a partir de les 18.00 h

Amb motiu del dia mundial de la poesia, farem el primer Cabaret de paraules del Casal de barri Verdun! es tracta d'una tarda de micròfon obert per compartir el teu poema preferit.

  • DIA INTERNACIONAL DEL TEATRE

Divendres, 31 de març a partir de les 17.30 h

T'agrada el teatre? vols festejar el dia internacional amb nosaltres? per començar només t'avançarem que Ciclorama i Atrezzo, entitats emblemàtiques de teatre del barri ens han preparat una tarda plena d'entreteniment i diversió.

  • GUARNIM VERDUN PER LA CELEBRACIÓ DEL 8 D'ABRIL

Dimarts, 4 d'abril a partir de les 17.30 h

Vols participar en la celebració del Dia de Poble Gitano? et convidem a pintar banderes per posar una nota de color al nostre carrer! Famílies veniu a participar en aquesta activitat entre altres.

  • CONCURS DE CROQUETES  *REALITZADA*

Divendres, 20 de gener a partir de les 17.30 h

Agraden molt les teves croquetes? Tens una recepta infal·lible? Quines prefereixes: pernil, rostit, ceps, veganes? anima't a participar al primer concurs de croquetes de Verdun, totes les receptes seran benvingudes.

 

ACTIVITATS GRATUÏTES

TALLERS 'MANO A MANO' dilluns de 18.00 a .19.00 h
Vols aprendre o continuar desenvolupant la tècnica del macramé? o fer patchwork sense agulla? Aquest és un espai d’aprenentatge i creació en xarxa entre dones. Organitza i realitza: Accions Fem. Inscripcions: info@accionsfem.org o 644 696 987

CONVERSA EN CATALÀ
Dimarts,
de 10.00 a 11.00 h
Si vols millorar el teu nivell de català per poder-lo utilitzar en el teu dia a dia, apunta’t a aquesta activitat gratuïta. En col·laboració amb Voluntariat per la Llengua.

CLUB DE ROL
Dijous,
del 16 de gener al 3 d'abril de 17.30 a 20.30 h
Si t’agraden els jocs de rol de taula, t’esperem en aquest espai els i les joves del barri de Verdun disposen de partides dinamitzades de rol a càrrec de l’entitat Espai Coneix.

 

 

 

 

Segueix-nos a les xarxes

Casal de barri Verdun

Verdun | Adreça: c/ de Luz Casanova, 4-6 | Tlf: 933547904