Home / ACTIVITATS COMUNITARIES

ACTIVITATS COMUNITÀRIES

CASTANYADA
Divendres
, 28 d’octubre a partir de les 17.30 h
Per celebrar la castanyada, aquest any, torna el Casal terrorífic i les activitats comunitàries. Vine a passar una tarda de por, música i castanyes amb els veïns i veïnes del Verdun.

SOLSTICI D’HIVERN
Dimecres
, 21 de desembre a partir de les 17.30 h
Iniciem les vacances escolars d’hivern amb un espectacle d’animació i discomòbil per a tota la família, i on els més petits podran dur a terme una de les tradicions més dolces: fer cagar el tió! A càrrec de la companyia Campi qui pugui.

FESTA MAJOR
Del 14 al 17 de setembre
Donem el tret de sortida de la festa major de Verdun! Des de dimecres 14 fins dissabte 17 podràs gaudir de diverses activitats, des del matí fins a la nit, com: la mostra d’entitats, exposició, ruta pel barri, activitat familiar i infantil, i moltes més. No et perdis cap de les activitats que es duran a terme a diferents indrets del barri d’aquesta jornada festiva al barri! Consulta la programació al web del Casal de barri Verdun. Organitza: Comissió de festes de Verdun.

ACTIVITATS GRATUÏTES

TALLERS 'MANO A MANO'
Dilluns,
del 3 d’octubre al 19 de desembre de 17.30 a 20.30 h
Vols aprendre o continuar desenvolupant la tècnica del macramé? o fer patchwork sense agulla? Aquest és un espai d’aprenentatge i creació en xarxa entre dones. Organitza i realitza: Accions Fem. Inscripcions: info@accionsfem.org o 644 696 987

CONVERSA EN CATALÀ
Dimarts,
de 10.00 a 11.00 h
Si vols millorar el teu nivell de català per poder-lo utilitzar en el teu dia a dia, apunta’t a aquesta activitat gratuïta. En col·laboració amb Voluntariat per la Llengua. 

CLUB DE ROL
Dijous,
del 29 de setembre al 22 de desembre de 17.30 a 20.30 h
Si t’agraden els jocs de rol de taula, t’esperem en aquest espai  els i  les joves del barri de Verdun disposen de partides dinamitzades de rol a càrrec de  l’entitat Espai Coneix.

GUITARRA FLAMENCA
Dilluns, del 19 de setembre al 19 de desembre de 18.00 a 20.00 h
Si vols perfeccionar la teva tècnica de guitarra, amb molt d’art i estil, aquest és el teu espai, on et trobaràs amb un grup que té molt de duende i ganes de gaudir conjuntament.
Professors: Macuto i Diego.

 

Segueix-nos a les xarxes

Casal de barri Verdun

Verdun | Adreça: c/ de Luz Casanova, 4-6 | Tlf: 933547904