Home / DIFUSIO CULTURAL

EXPOSICIONS

VIOLÈNCIA MASCLISTA EN LA PARELLA: DESMUNTEM MITES? -
dilluns 6 fins a divendres 24 de febrer

Proposa una revisió d'alguns dels mites associats a l'amor romàntic i a la violència masclista. Exposició cedida per l'Institut Català de la Dona

PODER DE DONES - divendres 3 fins a 31 de març

En aquesta segona edició del concurs de fotogràfies 'Poder de dones' al voltant del 8 de març, s'exposaran fotogràfies de les participants al concurs organitzat per Accions Fem.

Inauguració i entrega de premis divendres 3 de març

ESPECTACLE FAMILIAR

PAPAGENO I PAPAGENA. LA FLAUTA MÀGICA AMB ULLS D’INFANT – Divendres, 24 de febrer a les 17.30 h

Vols conèixer la historia del príncep Tamino que va salvar-se de ser devorat per una enorme serp, on hi ha una malvada reina, una princesa anomenada Pamina, una flauta màgica i els protagonistes: Papageno i Papagena? Vine a aquest espectacle familiar amb els mes menuts de la casa (a partir de 3 anys) a cantar melodies de la gran opera de W.A: Mozart LA FLAUTA MAGICA i a fer un taller de mascares:

A càrrec de Barcelona clàssic concert

XERRADES

AMOR ROMÀNTIC:DESMITIFIQUEM SANT VALENTÍ-Dimarts, 14 de febrer a les 18.00 h

Consideres que Sant Valentí una tradició en la qual els nuvis, enamorats o esposos s’expressen el seu amor o afecte mútuament? Tant la resposta és si com si és no, a questa xerrada participativa es desgranaran els mites i accions associades a aquesta celebració. Anima’t a dir la teva. A càrrec d'Accions Fem.

INFORMA’T: QUIN CAMÍ PUC TRIAR?-Dimarts, 7 de març a les 18.00 h

Xerrada per a joves sobre les diferents vies d’accés i als seus requisits que et portaran als teus objectius acadèmics. A càrrec del Punt d’Informació Juvenil (PIJ)

L’ESTIGMA DELS TRASTORNS MENTALS-Dimarts, 28 de març a les 18.00 h

Vivim en un moment on la salut mental cada vegada té més importància, però on, paradoxalment, encara és difícil viure sense l’estigma de tenir un trastorn mental. Aquesta xerrada ajudarà a reflexionar sobre algunes condicions que trobem a la nostra societat. A càrrec de la Fundació Hospital de Dia de Nou Barris.

VALORS DE LA CULTURA GITANA-Dimarts, 11 d’abril a les 17.30 h

Saps que la família és la bastida sobre la qual es fonamenta el sistema de valors de la comunitat gitana? Si els vols conèixer i compartir un espai familiar entre en veïnat més menut del Verdun, vine a aquesta xerrada que realitzarà en Juan Salguero de l’Espai Coneix.

ASSETJAMENT ESCOLAR-Dimarts, 24 de gener a les 17.30 h *REALITZADA*

Què és l’assetjament escolar? Com es pot prevenir o detectar? Què es pot fer? Intentarem trobar resposta a aquestes preguntes per lluitar contra aquesta problemàtica a les aules. Dirigida a joves a partir de 16 anys. A càrrec del Punt d’Informació i Juvenil (PIJ)

ITINERARI

BARCELONA ESCENARI DE NOVEL·LA NEGRA
Dissabte, 25 de març, a partir de les 11.00 h
Inscripció a partir del 6 de març

 

 

 

 

Segueix-nos a les xarxes

Casal de barri Verdun

Verdun | Adreça: c/ de Luz Casanova, 4-6 | Tlf: 933547904