Home / PROGRAMACIÓ HIVERN 2023

Iniciem el 2023 amb tallers i activitats al Casal de Barri Verdun amb moltes ganes per seguir gaudint i aprenent al vostre costat. Un any més continuarem oberts a les vostres necessitats, acompanyant-vos en tot allò que necessiteu per millorar el vostre dia a dia.

Aquest trimestre, iniciem l’any amb quatre tallers. Ball en línia i zumba son els dos tallers més històrics del casal i tornen amb molta energía.  I continuem als matins amb Gimnàstica i Tai-Txi.  Les inscripcions als tallers estaran obertes des del dia 12 de desembre i es podràn realitzar de forma presencial al Casal de Barri (De dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h i 16.00 a 21.00 h) o en línia en aquesta web.

També podeu trobar la difusió cultural programada per aquest gener-març. Us convidem al nostre itinerari Barcelona: Escenari de novel·la negra, a les diferents xarrades Assetjament escolar, Amor romàntic: desmitifiquem Sant Valentí, Informa’t quin camí puc triar (per a joves que acaben l’ESO), l’estigma dels trastorns mentals i valors de la cultura gitana. Si visiteu el Casal podreu gaudir de les exposicions que hi haurà al llarg del trimestre Violència masclista en la parella: Desmitifiquem mites? i Poder de dones

Com sempre, també donem impuls a les activitats comunitàries, en col·laboració amb la resta d’entitats del barri. Començarem amb el 1er concurs de croquetes,  acollirem per segon any el concurs de truites del Centre Cultural els Propis. Us acompanyarem a la rua de Carnestoltes amb la resta de la Comissió de festes del Verdun. Amb l’Espai familiar de Verdun  farem exercici en família.  Celebrarem el dia de la poesia amb el primer Cabaret de paraules tarda de micro obert per compartir el teu poema preferit  . El Dia Internacional del Teatre passarem una molt bona tarda amb la Associació Teatral Xerinola. Celebrarem el Dia del poble gitano amb un concert de rumba catalana, contes, manualitats i una expo fotogràfica amb la col·laboració de l’Espai Coneix, Carabutsí. Per últim, continuarem amb el grup de maternitat amb Accions Fem.

Seguim amb les activitats gratuites on L’Espai Coneix ens porta el nostre ja veterà club de rol,  les converses en català en col·laboració amb Voluntariat per la Llengua i el Taller mano a mano amb Accions Fem

 

 

Segueix-nos a les xarxes

Casal de barri Verdun

Verdun | Adreça: c/ de Luz Casanova, 4-6 | Tlf: 933547904