Home / PROGRAMACIÓ TARDOR 2022

Iniciem nou curs amb energia renovada! Tallers, xerrades, exposicions i molt més. Gaudirem de la programació de la Festa Major de Verdun i continuarem fent barri amb activitats comunitàries com la castanyada i el solstici d’hivern. T’esperem!

Aquest trimestre, seguim oferint ballar al ritme de Zumba i Ball en línia. A més, incluïm tres nous tallers: Gimnàstica de manteniment, Tai-Txi i Creació de productes naturals de neteja. Les inscripcions als tallers s’obriran el dia 5 de setembre i es podran realitzar de forma presencial al Casal de Barri (de dilluns a divendres de 9 a 14 h y 16 a 21 h) o en línia en aquesta web

També podreu trobar la difusió cultural programada para aquest trimestre. Us convidem als nostres itineraris El Clotus Melis i la Barcelona del Quixot. Tenim cinc xarrades de temes molt diversos i interesants: Alimentació saludable, Què és el bo social?, Història del poble gitano, Cos de Dona: medicina d’home i Llar i Cures. Si t’agrada la música, podreu gaudir de Flamenco de Barrio 2022. I com sempre, acollirem exposicions: Tué Sumpanal Caló i el Concurs Fotogràfic Hospitals de Dia a Catalunya.

A més, gaudirem de les activitats comunitàries en un dels trimestres amb més festes al barri: la Festa Mayor del barri, al setembre; La Castanyada, a l’octubre; i el Solstici d’hivern al desembre.

També continuem amb les activitats gratuïtes en col·laboració amb les entitats del Barri. Aquest setembre continuem amb les classes de guitarra flamenca de la ma de Macuto i Diego. L’Espai Coneix ens porta el nostre veterà club de rol. Les converses en català en col·laboració amb Voluntariat per la Llengua. I col·laborant amb AccionsFem, un espai de Macramé sense agulla.

 

Segueix-nos a les xarxes

Casal de barri Verdun

Verdun | Adreça: c/ de Luz Casanova, 4-6 | Tlf: 933547904