Home / RESTRICCIONS

ACTUALITZACIÓ 30/10/2020.

El Casal de Barri de Verdun segueix obert, en virtut de la resolució SLT/2700/2020 de 29 d’octubre es prorroguen les mesures en matèria de salut pública per la contenció del brot epidèmic de la pandèmia COVID-19 al territori de Catalunya.

Se sumen a les anteriors restriccions, les següents: totes les activitats presencials s’ajornaran o es realitzaran en format online, només es permetran les activitats d’atenció socioeducativa i els programes de suport juvenil, sempre que siguin en format d’atenció individual i no grupal. Queden restringides les cessions d’espais, excepte a entitats residents que hi vagin per fer la seva feina, no per realitzar reunions ni activitats.

El servei d’informació del Casal de Barri Verdun, us podeu adreçar enviant un correu a informació@casaldebarriverdun.cat  o trucant al 933 547 904 de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 i de 16.00 a 21.00 h.

Totes aquestes noves mesures de contenció seran susceptibles de revisió segons com evolucioni la situació epidemiològica.

Us informarem en cas de que es produeixin canvis en l'afectació.

_____________________________________________________________________

20/10/2020.

En compliment de la resolució SLT/2568/2020 publicada per la Generalitat de Catalunya, els Centres Cívics de Barcelona modifiquem alguns serveis presencials.

El Casal de Barri Verdun manté les portes obertes tot i que se suspenen les activitats presencials de caràcter cívic i comunitari.

Per tal de contribuir en la contenció del brot epidèmic les activitats formatives i tallers no es podran seguir cursant als centres. Així doncs, els tallers passaran a impartir-se en línia, sempre que sigui possible, o quedaran ajornats fins que es puguin recuperar les sessions pendents. Volem continuar formant part del vostre dia a dia!

Tampoc se cediran espais per a activitats socials i comunitàries, se suspenen les visites i els itineraris.

La programació cultural (arts escèniques, música i exposicions) es manté, com fins ara, als centres seguint estrictament les directrius previstes en els Plans de represa del sector cultural: arts escèniques i musicals, del 21 de setembre de 2020.

Segueix-nos a les xarxes

Casal de barri Verdun

Verdun | Adreça: c/ de Luz Casanova, 4-6 | Tlf: 933547904