Home / TALLERS CULTURALS JULIOL

Les inscripcions als tallers s’obriran el dia 3 de JUNY i es podran realitzar de forma presencial al Casal de Barri (de dilluns a divendres de 9 a 14 h i 16 a 21 h)  o per internet seguint aquest enllaç 

GIMNÀSTICA DE MANTENIMENT  

Dimarts, de 9.30 a 10.30 h 

Delal 23 de juliol  

Preu: 10,21 € (4 sessions) 

Millora la teva forma física i la teva mobilitat a partir d’entretinguts exercicis de gimnàstica suau que et proporcionaran més flexibilitat i resistència en el teu dia a dia. 

Professora: Ana Carolina Casasayas 

 

ZUMBA 

Dimecres, de 19.30 a 20.30 h  

Del 3 al 24 de juliol 

Preu: 10,21 € (4 sessions) 

Fes exercici mitjançant moviments de ball combinat amb rutines aeròbiques per enfortir, donar flexibilitat i mantenir un cos saludable. 

Professor: José Antonio Rodríguez Sánchez 

 

TALLERS GRATUÏTS

TALLER CIENTÍFIC - EUCLID: EXPLORANT L'UNIVERS OBSCUR

Dimarts, 9 de juliol de 18.00 a 20.00 h

Els planetes, les estrelles, galàxies, etc., són només el 5% de tota la matèria de l'univers. La resta són substàncies desconegudes, com l'energia i la matèria obscura, que no emeten llum. En aquest taller, ens posarem en marxa en el paper dels científics per explorar la possible existència d'altres components a l'Univers.
Activitat organitzada per  CSIC - ciència al Barri-Imparteix Jorge Rivero González del CSIC 

TALLER DE CERÀMICA 

Dijous, 18 i 25 de juliol de 18.00 a 20.00 h

Tastet de ceràmica on, a través del ritual, experimentarem amb les emocions i compartirem vivències amb una eina ancestral que ens connecta a la terra, el fang, les flors i les pedres. Sentirem la importància del procés en la creació de la nostra obra. El resultat serà la creació d'una peça única. No cal experiència prèvia. 

Tallerista: Gemma Carbonell 

Segueix-nos a les xarxes

Casal de barri Verdun

Verdun | Adreça: c/ de Luz Casanova, 4-6 | Tlf: 933547904