×

Mensaje de error

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable en include() (línea 9 de /var/www/apps/app1142/www/casalsdebarri/verdun/sites/all/modules/microcasals_extensio_guia/templates/detall-related.tpl.php).
Home / Activitats formatives / Activitats per a infants i famílies al Parc Infantil de Trànsit

Traductor de google :

PARC INFANTIL DE TRÀNSIT Espai educatiu, ubicat al fossat oest del Castell, que vol sensibilitzar sobre l´ús de la bicicleta i la reflexió sobre la seguretat en la mobilitat per als usuaris de totes les edats.

Situat a la part posterior del Castell de Montjuïc (adreça exacte: Camí de la Cartoixa s/n).

Horari general del PIT: de 10 a 13 h.

- de dilluns a divendres reservat per a les escoles (nens/es de 10 a 11 anys). Reserva d´assistència amb equip de monitors/es de cada districte.

- dissabtes matí: per a associacions, esplais, casals...es realitzen tallers adreçats a diferents franges d´edat (de 9 a 12 anys). Cal fer reserva prèvia.

- diumenges matí: (Activitat pràctiques circulació amb bicicleta participació lliure). Per realització del taller familiar és necessari un grup de 25 a 30 participants (adults i nens/es). Cal fer reserva prèvia.

L'activitat és totalment gratuïta.

El Parc Infantil de Trànsit té disponibilitat de bicicletes per a nens i nenes de 9 a 12 anys, els menors de 9 anys han de dur la seva bicicleta.

Dirección:
Av Castell, 5
Districto:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona

Síguenos en las redes sociales

Casal de barri Verdun

Verdun | Adreça: c/ de Luz Casanova, 4-6 | Tlf: 933547904