×

Mensaje de error

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable en include() (línea 9 de /var/www/apps/app1142/www/casalsdebarri/verdun/sites/all/modules/microcasals_extensio_guia/templates/detall-related.tpl.php).
Home / Activitats formatives / Visites en helicòpter a la ciutat de Barcelona "Barcelona Sky Tour"

Traductor de google :

Famosa per la seva arquitectura moderna i els seus barris gòtics, la Ciutat Comtal és una de les destinacions més populars d'Espanya per motius incomptables. Descobreix tots els seus secrets i racons més amagats en un vol en helicòpter per la ciutat de Barcelona que no oblidaràs. En aquesta ruta a vista d'ocell recorreràs primer la costa per apreciar-ne la sorra blanca i les aigües turqueses des d'una perspectiva envejable.

A continuació, podreu admirar edificis tan emblemàtics com la Torre Glòries (anteriorment coneguda com a Torre Agbar) i la Sagrada Família, pinacle de l'arquitectura que destaca a l'skyline de la ciutat. Després, podreu contemplar punts turístics imperdibles com la Diagonal, el Camp Nou, la Plaça Espanya, Montjuïc o el Parc Olímpic, on es troba l'homenatge a l'icònic Anell de les Olimpíades de 1992. L'impacte de l'obra de Gaudí i de la quadrícula del Pla Cerdà quedarà palès mentre voles en helicòpter per Barcelona, una manera diferent de visualitzar totes les meravelles que ofereix aquesta increïble ciutat i crear records inesborrables.

Horarios

Moll Adossat del Port de Barcelona

Dirección:
Passeig de l'Escullera, 1
Districto:
Sants-Montjuïc
Barrio:
la Marina del Prat Vermell
Ciudad:
Barcelona

Síguenos en las redes sociales

Casal de barri Verdun

Verdun | Adreça: c/ de Luz Casanova, 4-6 | Tlf: 933547904