Taller 'Viatge culinari per la Meditarrània'
Horaris
| Dies | Hores | Preus | Observacions | |
|---|---|---|---|---|
|
Dimarts |
de 18.00 h a 20.30 h |
Entrada general: 55.9 €
Més suplement de material: 25 €
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre |
Cal inscripció prèvia Places limitades |
Centre Cívic Vil·la Florida
- Adreça:
- Carrer de Muntaner, 544
- Districte:
- Sarrià-Sant Gervasi
- Barri:
- Sant Gervasi - la Bonanova
- Població:
- Barcelona
Ens acompanyeu en aquest viatge gastronòmic per la Mediterrània? Anirem a Itàlia, on aprendrem a mantecar la pasta i els rissottos. Descobrirem com donar cremositat a les salses utilitzant el mateix midó de la pasta. La segona parada serà a Grècia, emprarem els formatges grecs i elaborarem les mítiques receptes de: tzatziki i moussaka.
El nostre viatge continuarà a França, una cuina basada en el classicisme i considerada la mare de les cuines. Aprendrem clàssics com la ratatouille, soupe à l'oignon i le coq au vin. Finalment, tornem a l'origen i de la cuina espanyola cuinarem el gaspatxo d'Andalusia, i confrontarem l'arròs brut de Mallorca amb les paelles tradicionals de les costes catalana i valenciana.
A càrrec de David Sanmartín