Ens acompanyeu en aquest viatge gastronòmic per la Mediterrània? Anirem a Itàlia, on aprendrem a mantecar la pasta i els rissottos. Descobrirem com donar cremositat a les salses utilitzant el mateix midó de la pasta. La segona parada serà a Grècia, emprarem els formatges grecs i elaborarem les mítiques receptes de: tzatziki i moussaka.

El nostre viatge continuarà a França, una cuina basada en el classicisme i considerada la mare de les cuines. Aprendrem clàssics com la ratatouille, soupe à l'oignon i le coq au vin. Finalment, tornem a l'origen i de la cuina espanyola cuinarem el gaspatxo d'Andalusia, i confrontarem l'arròs brut de Mallorca amb les paelles tradicionals de les costes catalana i valenciana.

A càrrec de David Sanmartín

Horaris

Centre Cívic Vil·la Florida

Adreça:
Carrer de Muntaner, 544
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sant Gervasi - la Bonanova
Població:
Barcelona