Taller 'Cuina sostenible de les nostres costes'
Horaris
Dies | Hores | Preus | Observacions | |
---|---|---|---|---|
Divendres |
a les 12.30 h |
Entrada Gratuïta
Suplement de material 6€ |
Cal inscripció prèvia Places limitades |
Centre Cívic Vil·la Urània
- Adreça:
- Carrer de Saragossa, 29
- Districte:
- Sarrià-Sant Gervasi
- Barri:
- el Putxet i el Farró
- Població:
- Barcelona
Descobreix com preparar delicioses receptes amb calamar, un tresor culinari de les nostres costes. i un ingredient fresc i local que dona suport a la sostenibilitat i redueix la petjada de carboni. Aprèn tècniques culinàries en un ambient divertit i amigable mentre contribueixes a un futur més sostenible. Vine i aprèn a cuinar calamar de manera responsable i creativa.
Suplement de material: 6·€
A càrrec d’ Anna Bozzano, d’El Peix Al Plat