Es reforça el Servei de Teleassistència Municipal per garantir l’atenció a les persones usuàries

Covid-19. Aquest servei atén al voltant de 88.095 usuaris i usuàries, la majoria persones grans i dependents. Durant l’estat d’alarma per la Covid-19, s’han incorporat 13 persones per reforçar l’equip i atendre dubtes i preguntes sobre el coronavirus.

Aquest servei atén al voltant de 88.095 usuaris i usuàries, la majoria persones grans i dependents. Durant l’estat d’alarma per la Covid-19, s’han incorporat 13 persones per reforçar l’equip i atendre dubtes i preguntes sobre el coronavirus.

Des del 14 de març, arran de la declaració de l’estat d’alarma per la Covid-19,  l’equip de teleoperadors i telefonistes del Servei de Teleassistència Municipal s’ha reorganitzat amb l’objectiu de contactar diàriament amb 3.000 persones usuàries per informar, donar consells i resoldre dubtes sobre la Covid-19.

També s’ofereixen recomanacions per organitzar el temps i realitzar activitats i exercicis durant els dies de confinament en els domicilis. Amb aquest contacte diari, el Servei de Teleassistència Municipal de l’Ajuntament de Barcelona s’assegura que les persones usuàries tinguin les necessitats bàsiques cobertes, a més d’ajudar a descongestionar el telèfon 061 CatSalut Respon.

L’atenció a les 1.600 persones grans usuàries del projecte Radars l’està realitzant el personal tècnic del servei VinclesBCN en coordinació amb el Servei de Teleassistència Municipal i l’equip de Radars. En cas que algún veí o veïna detecti en la seva comunitat una situació d’emergència o d’elevada vulnerabilitat en relació amb una persona gran, pot contactar amb el projecte Radars:

  • E-mail: radarsgentgran@bcn.cat

Un servei operatiu tots els dies de l’any

El Servei de Teleassistència Municipal de l’Ajuntament de Barcelona és un servei permanent d’atenció domiciliària les 24 hores del dia els 365 dies de l’any, que permet als usuaris i usuàries (principalment persones grans i persones dependents) estar connectades amb un centre d’atenció on es gestionen els serveis necessaris per atendre la situació d’urgència.

Comparteix aquest contingut