Finalitza el període de presentacions de candidatures per a la 8a edició del Premi en Conciliació i Temps 2019

El passat 31 d’octubre de 2019 va finalitzar el període de presentacions de candidatures per a la 8a edició del Premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps.

El passat 31 d’octubre de 2019 va finalitzar el període de presentacions de candidatures per a la 8a edició del Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps.

Una de les actuacions emmarcades en el Pacte del Temps, “un compromís de ciutat per una organització del temps més saludable, igualitària i eficient”, és el Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps que des de l’any 2012 vol promoure i divulgar la tasca d’aquelles empreses compromeses en millorar la gestió del temps per aconseguir la conciliació entre els diferents temps de vida.

Aquest Premi que no té dotació econòmica, es centra en reconèixer públicament, promoure la visibilitat, contribuir al coneixement i l’intercanvi d’experiències de les empreses i organitzacions que es presenten.

A l’edició d’enguany s’han presentat prop d’una trentena de candidatures a les diferents categories que consta el Premi en funció del nombre de persones treballadores:
•    Empreses de menys de 10
•    Empreses d’entre 10 i 50
•    Empreses d’entre 51 i 250
•    Empreses de més de 250

A més a més, hi ha una menció especial a una empresa de la Xarxa NUST (Nous Usos Socials del Temps), formada per empreses compromeses en una millor gestió del temps i conciliació de la vida laboral, familiar, personal i social contribuint a la millora de la qualitat de vida de les persones.

El jurat del Premi està format per representants sindicals, de la patronal, de la universitat i entitats del teixit social i té prevista una trobada aquest proper trimestre.

Podeu consultar els vídeos de presentació de les iniciatives premiades anteriorment clicant a la relació de vídeos de les empreses guanyadores.

Comparteix aquest contingut