Nou horari d'atenció del servei a les famílies contractadores

HORARIS. El servei d'informació i assessorament dirigit a famílies contractadores de treballs de la llar i cures que ofereix l'espai Barcelona Cuida modifica el seu horari durant l'estiu.

El servei d’informació i assessorament dirigit a famílies contractadores de treballs de la llar i cures que ofereix l’espai Barcelona Cuida modifica el seu horari durant l’estiu. A continuació, us informem de quan podreu accedir al servei en els propers mesos.

  • Al mes de juliol, el servei romandrà actiu de dilluns a divendres de 10 a 13 h i els dimecres de 16 a 19 h. Us recordem que l’atenció es fa de forma telefònica al  93 443 30 40 i online al correu electrònic anemperfeina@pangea.org. També podeu traslladar les vostres consultes directament a Barcelona Cuida, de dilluns a divendres de 8h a 14h i de 15h a 19h, trucant al telèfon 93 413 21 21 o bé per correu electrònic a barcelona.cuida@bcn.cat.
  • Durant el mes d’agost, el servei romandrà tancat i només s’atendren consultes de caràcter urgent.

L’objectiu d’aquestes sessions és fer una intermediació responsable amb l’objectiu d’oferir una contractació justa i transformadora de les persones treballadores de la llar i les cures.

Comparteix aquest contingut