El Grup Motor de la Xarxa NUST es troba i es reedita el Programa de Mentoria en Organització del Temps

Xarxa NUST i Mentoria. Trobada de les empreses del Grup Motor de la Xarxa NUST i 2a edició del Programa de Mentoria en Organització del Temps de Treball.

2a edició del Programa de Mentoria en Organització del Temps i trobada de la Xarxa NUST

El passat 25 d’octubre, 27 persones van trobar-se a l’edifici MediaTIC de Barcelona Activa per participar a una trobada del Grup Motor d’empreses de la Xarxa NUST i assistir al tret de sortida de la segona edició del Programa de Mentoria en Organització del Temps.
Durant la presentació de la sessió es va recordar quin és l’objectiu del treball que es realitza en el marc dels programes de temps i, concretament, amb la Xarxa NUST, destacant com han millorat les mesures que les empreses poden posar i posen a l’abast del seu personal.

El programa de Mentoria no hagués estat possible sense el treball previ de les empreses i la seva experiència. La primera edició del programa, que va tenir lloc durant el 2018-2019, va ajudar també a les empreses mentores a pensar i repensar les seves mesures de temps i conciliació. Després de l’èxit de la primera edició cal seguir treballant en aquesta línia, raó per la qual s’ha posat en marxa una nova edició del programa de Mentoria.

Aquesta segona edició compta, com a empreses mentores: Aigües de Barcelona, TBS; Softmachine, Hospital Plató, Fundació Joia i Unió de Mútues, MCSS núm. 267.
Pel que fa a les noves empreses mentorades, aquestes són: Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, Fundació Germina, Casal dels Infants per l’acció social als barris, Abacus, Accent Social i AQU Catalunya.

Com s’ha dit prèviament, el rol de les organitzacions en matèria de conciliació i temps és fonamental. En relació amb aquest, la Secretaria Tècnica de la Xarxa NUST va presentar el document Com elaborar un pla que promogui una organització del temps a l’empresa més saldable, igualitària i eficient. El document va ser presentat en el marc d’aquesta trobada, ja que hi eren presents les empreses del Grup Motor de la Xarxa NUST i les empreses participants del Programa de Mentoria. El recull de bones pràctiques que presenta el document està, en part, inspirat en les mesures que aquestes empreses i entitats apliquen als seus llocs de treball. És per aquesta raó que es va aprofitar l’avinentesa per mostrar el document en primícia, malgrat que la presentació oficial del document es realitzarà més endavant.

Comparteix aquest contingut