Vila veïna

Posant la vida al centre

El Barri Gòtic

VilaVeïna és un servei gratuït de l’Ajuntament de Barcelona que trobaràs al Centre Cívic Pati Llimona on informar-te dels recursos i serveis que tens més a prop per cuidar-te i cuidar a altres persones i on pots trobar activitats i diferents propostes que t’ajudin a guanyar qualitat de vida.

El servei s’adreça a tot el veïnat del Barri Gòtic i, en especial, a les persones que necessiten més acompanyament com persones grans, infants i les persones que tenen cura d’elles.

Agenda

Sense resultats

Actualitat

La VilaVeïna de Vilapicina i la Torre Llobeta impulsa un cicle de tres xerrades per acompanyar, reflexionar i visibilitzar la mort perinatal

01/10/2022 - 13:28 h

VILAVEÏNA. L’objectiu d’aquest cicle és propiciar un entorn segur des d’on reflexionar al voltant d’aquesta pèrdua, acompanyar les famílies en el procés i compartir experiències per guanyar consciència d’aquesta problemàtica.

Es posa en marxa la Targeta Cuidadora, un recurs per ajudar les persones que cuiden

29/09/2022 - 18:32 h

VILAVEÏNA. Barcelona estrena la Targeta Cuidadora, una iniciativa que oferirà serveis i recursos gratuïts per a les persones que cuiden algú a la ciutat, ja siguin familiars o professionals.

Torna el projecte ‘Mares veïnes’ d’acompanyament entre dones migrades

12/09/2023 - 10:17 h

VILAVEÏNA. El projecte 'Mares Veïnes' comença un nou curs per continuar atenent a dones que busquen un suport comunitari en la criança de la petita infància.

VilaVeïna ofereix noves activitats entre setembre i desembre de 2023

05/09/2023 - 08:00 h

VILAVEÏNA. El servei municipal d'atenció a les cures VilaVeïna posa en marxa noves activitats dels nous punts que s'han incorporat a la xarxa comunitària de suport al benestar emocional i mental de les persones que cuiden.

On som?

al districte de Ciutat Vella

Centre Cívic Pati Llimona

C. del Regomir 3, 08002
Telèfon de contacte: 932 566 109
vv_gotic@bcn.cat

Horari d’atenció

Matins: dilluns i dijous, de 9.30 a 13.30h
Tardes: dimarts i dimecres, de 16 a 20h

Comparteix aquest contingut