×

Error message

  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in include() (line 9 of /var/www/apps/app0406/www/ciutatcuidadora/sites/all/modules/custom/bcn_guide/templates/detail/bcn_guide_item_related.tpl.php).
  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in include() (line 9 of /var/www/apps/app0406/www/ciutatcuidadora/sites/all/modules/custom/bcn_social/templates/bcn-social.tpl.php).

Traductor de google :

Destinatari: Persones cuidadores de familiars amb Alzheimer.

Continguts: el programa online de suport emocional i formació per a cuidadors i cuidadores de familiars amb malaltia d’Alzheimer consisteix en un programa psicoeducatiu orientat a l’acompanyament, oferint un recurs formatiu i d’ajuda emocional. És un programa basat en una perspectiva pràctica i adreçat a oferir eines i coneixements que facilitin cobrir les necessitats que les persones cuidadores es troben en el seu dia a dia.

Al llarg del programa s’aborden temes centrals en la cura d’una persona amb Alzheimer, com l’evolució de la malaltia, l’abordatge dels símptomes, la comunicació, i els recursos comunitaris disponibles, entre altres. Així mateix, es proporcionen pautes per a atendre el propi benestar.

El programa consisteix en 8 sessions grupals de 60 minuts amb freqüència setmanal. 

Disponibilitat de grups en diverses franges horàries de dilluns a divendres, i amb opcions tant en castellà com en català. El grup escollit es mantindrà durant les 8 sessions.

El programa és conduït per professionals de la psicologia i es desenvolupa en grups de màxim 10 persones.


Format online

Ciudad:
Barcelona

Comparte este contenido