Cicle gastronòmic 'Sopars de peix de la Barceloneta. Peixos de resistència: Cuina d'una mar en transformació'
Traductor de
:

Horarios
Días | Horas | Preus | Observaciones | |
---|---|---|---|---|
25 maig,
29 juny, 20 juliol, 28 setembre, 26 octubre i 30 novembre |
de 21.00 h a 23.00 h |
Entrada general: 35 €
per persona |
Cal reserva prèvia |
Museu Marítim de Barcelona - Restaurant Norai Raval
- Dirección:
- Av Drassanes, 1
- Districto:
- Ciutat Vella
- Barrio:
- el Raval
- Ciudad:
- Barcelona
Aquest cicle de sopars està basat en el llibre La cuina del mar que arriba: el canvi climàtic al nostre plat, que recentment ha editat la Càtedra Oceans i Salut Humana de la UdG, en el qual 14 cuiners proposen 14 receptes amb espècies termòfiles, espècies típiques d'aigües càlides que degut a l'escalfament de la temperatura de la mar associada al canvi climàtic, estan augmentant a la nostra costa.
Amb aquests sopars es vol donar a conèixer espècies que, en ser poc conegudes se solen rebutjar ja des de la barca.
Com és habitual, el vi d'aquest cicle de sopars organitzats pel Restaurant Norai, l'MMB, l'associació Cap a Mar i Cuina, és gentilesa de DO Penedès.
Sopars:
23 de febrer: Bròtola
30 de març: Alatxa
27 d'abril: Pop blanc
25 de maig: Llissa
29 de juny: Canana
20 de juliol: Gamba Blanca
28 de setembre: Cranc Blau
26 d'octubre: Bacora
30 de novembre: Llampuga