Taller 'Cuina amb llamàntol' *NOU*
Traductor de
:

Horarios
Días | Horas | Preus | Observaciones | |
---|---|---|---|---|
Divendres |
de 18.00 h a 21.00 h |
Entrada general: 15.97 €
/2,5 hores + Suplement material 15€ |
Cal inscripció prèvia Places limitades
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre |
Centre Cívic Vil·la Florida
- Dirección:
- Carrer de Muntaner, 544
- Districto:
- Sarrià-Sant Gervasi
- Barrio:
- Sant Gervasi - la Bonanova
- Ciudad:
- Barcelona
El llamàntol, el crustaci més gran del mediterrani i l’atlàntic, es distingeix per les seves grans i carnoses pinces. Fa un arròs boníssim. Es pot fer simplement a la brasa, al forn; guisar amb patates o suquet; amb plats de mar i muntanya. A més, amb el corall de les femelles es fan exquisides salses i picades. Maneres i usos de preparar el llamàntol.
A càrrec d’Eulàlia Fargas