Taller 'Viatge gastronòmic per Itàlia, receptes de tardor' *NOU*
Traductor de
:
:
Horarios
| Días | Horas | Preus | Observaciones | |
|---|---|---|---|---|
|
Divendres |
de 18.00 h a 20.30 h |
Entrada general: 56.99 €
Més suplement de material
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre |
Cal inscripció prèvia Places limitades |
Centre Cívic Cotxeres Borrell
- Dirección:
- Carrer de Viladomat, 2 - 8
- Districto:
- Eixample
- Barrio:
- Sant Antoni
- Ciudad:
- Barcelona
Amb Claudio Masala
A Itàlia, el menjar és un ritual, una memòria compartida, una manera d'estimar i de celebrar la vida. Sempre parlen de menjar, de la riquesa de les seves tradicions, de la connexió amb el territori i de la passió amb què cada recepta és viscuda i transmesa. Us convidem a emprendre un viatge culinari per diferents regions d'Itàlia, explorant els seus plats de tardor, més representatius. A cada sessió, descobrireu no només receptes emblemàtiques, sinó també històries, anècdotes i sabors que defineixen la identitat culinària italiana. Tortelli di zucca (pasta farcida de carbassa, amaretti i parmesà), Caponata di melanzane (guisat agredolç d'albergínies) o Risotto ai funghi porcini (cremós risotto amb bolets de temporada).