Esteu aquí

Tràmits i gestions

Versió per a imprimirSend by emailPDF version

On puc llençar els meus residus?

Sempre que vulguis llençar qualsevol cosa a les escombraries i no sàpigues què fer-ne, no t'ho pensis més! Aquí trobaràs el lloc més adequat per a cada residu.
Llençar residus

Civisme a Barcelona

La col·laboració ciutadana és un eix important per dur a terme aquesta tasca. Una bona convivència en la nostra ciutat requereix el compromís de tota la ciutadania amb l'esdevenir col·lectiu i la seva participació activa per assolir un canvi que trenqui amb la idea individualista de "sóc lliure, faig el que vull" i incorpori una lògica més comunitària de "comparteixo un espai que és de tots i el respecto".

Aquesta pàgina web és un instrument d'informació per a tots els actors implicats en el bon desenvolupament de la nostra ciutat: ciutadania, entitats, associacions i Administració.
Civisme

Banc de recursos cívics

Es tracta d'una eina de difusió d'un seguit d'activitats, de materials didàctics i de documents diversos sobre el civisme, que es posen a disposició de la ciutadania, sigui a títol particular o agrupada en associacions, centres cívics, trobades populars, etc. amb l'objectiu d'informar, sensibilitzar i difondre comportaments cívics.
Recursos Cívics

Cofederació d'Associacions veinals de Catalunya

La Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC) és una organització sense ànim de lucre que coordina 677 associacions i 28 federacions veïnals (veure llistat d'entitats sòcies) i que a través dels seus projectes i campanyes, treballa per millorar la qualitat de vida dels veïns i les veïnes des dels barris de Catalunya.
Confav