Esteu aquí

Treball

Versió per a imprimirSend by emailPDF version

A la ciutat hi ha associacions de dones i serveis adreçats a dones que compten amb borses de treball o bé amb programes d'inserció laboral específics.

Torre jussana-Serveis associatius

El Pla de treball de Torre Jussana està dissenyat a partir de recomanacions i directrius sorgides de les pròpies associacions, moltes de les quals conformen el Consell Municipal d'Associacions de Barcelona. En aquest website trobareu serveis i activitats fruit de propostes i debats constants, a més d'una seriosa aposta per la responsabilitat compartida entre l'Ajuntament i el sector associatiu de la nostra ciutat.
Torre jussana-Serveis associatius

Servei d'Ocupació de Catalunya

El SOC ofereix serveis d'assessorament a tots aquells ciutadans i ciutadanes que busquin un nou lloc de treball, tant a través de la xarxa d'Oficines de Treball com a través de la web.
Servei d'Ocupació de Catalunya

Pangea

La bolsa de trabajo de Pangea pretende ser un espacio donde poner en contacto organizaciones sin animo de lucro que busquen trabajadores (remunerados o no) con aquellas personas dispuestas a colaborar.
Pangea

Associació Dones per la Inserció Laboral

Som una entitat social amb l'objectiu de facilitar el procés d'incorporació de les dones al mercat de treball, especialment aquelles que es troben en situació de major vulnerabilitat, desenvolupant un projecte innovador i transformador de la societat actual, basat en el projecte personal de cada dona i els estudis i recerques que permetin mesures d'actuació.
Associació Dones per la Inserció Laboral

Associació Socio Cultural Ibn Batuta - Espai Dona

En les nostres aules el fil conductor ha de ser la llengua, ja que la considerem l'element fonamental, imprescindible, per aconseguir un primer apropament dels nouvinguts al país d'acollida. El sentir-te capaç de donar resposta a situacions quotidianes, el ser capaç d'entendre i comunicar-te encara que sigui incorrectament, fa guanyar seguretat i ajuda a l'adaptació.
Associació Socio Cultural Ibn Batuta - Espai Dona

Barcelona Activa

Creada l'any 1986, aquesta empresa municipal va néixer com un viver d'empreses amb 16 projectes incubats. Avui, Barcelona Activa s'ha convertit en un referent local i internacional en el suport a les persones emprenedores, la innovació, la millora professional i la creació d'ocupació.
Barcelona Activa

Fundació Ared

La Fundació Ared treballa per aconseguir l'accés a la plena ciutadania de persones en risc d'exclusió social fomentant la seva autonomia, mitjançant processos de formació i d'acompanyament integral.
Atenem majoritàriament dones procedents de centres penitenciaris i serveis socials.
Fundació Ared