Esteu aquí

El Carmel treballa per a la memòria històrica del barri

Versió per a imprimirSend by emailPDF version

Sota el títol ‘Narrant-me una nova vida (al barri del Carmel)’, es presentarà el projecte el 5 de març a les 16 h

El Servei de Convivència i d’Interculturalitat d’Horta-Guinardó, en col·laboració amb l’actriu i narradora Cristina Serrat, ha estat treballant per crear un espai on un grup de persones de diferent edat, procedència i condició participin d’una activitat lúdica i cultural per donar visibilitat i reconeixement a la plaça Pastrana i el barri del Carmel. Gràcies a l’experiència de vida de les persones que han format part del grup, cada dues setmanes i en sessions de dues hores, intentaran transformar el barri des de l’art, la cultura i la seva memòria històrica i personal.

L’objectiu d’aquesta acció és que el veïnat participi en l’augment de l’estima pel barri i que es generi un espai creatiu (narració oral, teatre, música… ) per posar en valor la importància de les persones que fan el barri del Carmel. A més, es busca que la plaça Pastrana i el barri siguin com ho volen les persones que hi viuen, hi passegen o hi treballen.

Per tal de compartir totes aquestes experiències, el proper dilluns 5 de març a les 16h a la Biblioteca El Carmel – Juan Marsé se’n presentaran els resultats en una activitat oberta a tothom.