Esteu aquí

Actes festius

Català

Acte Cloenda Barribook

Lloc: 
Espai Jove Boca Nord
Dirigit: 
Joves
Tipus d'acte: 
Data: 
Dijous, 19 Abril, 2018 - 17:30 a 18:30
Mostra les hores: 
1

Les cases del món

 

Saps com s'hi viu dintre d'un iglú? Saps que, en llocs molt calorosos, hi ha gent que viu en cases enterrades? I per què nosaltres vivim en cases de pisos? Vine al taller i aprendràs com viuen els infants de diferents parts del món. També hauràs de dissenyar una casa per dintre tot decidint què és necessari i què no ho és tant. T'hi animes?


A càrrec d’ El Globus Vermell


Per a infants a partir de 4 anys i famílies

Entrada: gratuïta
Lloc: 
Centre Cívic Sagrada Família (c/Provença, 480)
Tipus d'acte: 
Data: 
Divendres, 15 Novembre, 2013 - 18:00
Mostra les hores: 
1

XX Setmana Cultural Gràcia amb els Pobles Àrabs Mediterranis

 

Aquest any, la 20èna edició de la Setmana Cultural Gràcia amb..., no és dedicada a un país determinat, sinó que vol fer una mirada global a tota la riba mediterrània i analitzar tots els canvis socials, polítics, geo estratègics que s’estan produint a la zona, després de  les revoltes sorgides en alguns d’aquest països durant els darrers anys. Vol analitzar la repercussió d’aquests canvis en la vida quotidiana de les poblacions d’aquests països, en les relacions internacionals a la zona, l’emergència de nous poders a la Mediterrània i la postura d’Europa envers aquesta nova realitat.

I ho vol fer a través de diverses activitats: projeccions de cinema i documentals, debats, conferències, exposicions, poesia i música, un espectacle familiar i una degustació de menjar mediterrani.

Entrada: gratuïta

Lloc: 
Les activitats es faran al Centre cívic La Sedeta (Sicília, 321), al Centre cívic El Coll-La Bruguera (Aldea, 15), a l’Espai jove La Fontana (Gran de Gràcia, 190-192) i a la Seu del districte de Gràcia (Pl. de la Vila de Gràcia, 2).
Tipus d'acte: 
Data: 
Dimecres, 20 Novembre, 2013 - 00:22 a Diumenge, 24 Novembre, 2013 - 00:22
Mostra les hores: 
0

II Fira d’Economia Solidària de Catalunya

Alternatives a la crisi capitalista; comercialització justa; moviments ciutadans; moneda social i alternativa; consum responsable; finances i assegurances ètiques; cooperativització del periodisme; territorialització i proximitat en el consum; ecologisme; reciclatge; emprenedoria social; educació per a la sostenibilitat; vestir sense esclavitud… Aquests són alguns dels continguts que podreu trobar a la II Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC), organitzada per la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya, que tindrà lloc aquest cap de setmana al recinte Fabra i Coats, de Sant Andreu de Palomar (Barcelona).        
          Si passegeu per la FESC, hi trobareu l’estànd d’Arç al costat de 180 empreses socials més que exposaran un ampli ventall de possibilitats per cobrir totes les necessitats vitals –habitar, vestir-nos, alimentar-nos, reculturitzar-nos, educar-nos, comunicar-nos, cuidar-nos, divertir-nos, finançar-nos...– dins el circuït de l’economia solidària. Durant la fira tornarà a circular la moneda social alternativa Ecosol, que la Xarxa d’Economia Solidària va llançar l’any passat per enfortir el mercat social català. En la passada edició, la Fira va ser un èxit d’assistència –s’hi van acostar al voltant de 7 mil persones– i enguany, l’objectiu de l’organització és superar-lo i demostrar que una altra manera de fer empresa i de consumir no només és possible, sinó que ja existeix.    
               
 Podeu veure els vídeos de Youtube
 seguir els perfils de Facebook i de Twitter.
 

Lloc: 
Recinte Fabra i Coats, C/ Sant Adrià, 20, Sant Andreu
Lloc web: 
http://www.firaesc.org
Tipus d'acte: 
Data: 
Dissabte, 26 Octubre, 2013 - 17:01 a Diumenge, 27 Octubre, 2013 - 17:01
Mostra les hores: 
0

Pàgines

Subscribe to RSS - Actes festius