Esteu aquí

Tràmits i gestions

Versió per a imprimirSend by emailPDF version

 

TARJETA ROSA

La targeta rosa és un document que dóna dret a viatjar gratuitament o a preu reduït en els transports públics de Barcelona.
 Aquesta targeta també permet accedir gratuïtament o a preu reduït al zoològic, exposicions, instal·lacions esportives municipals, etc
Tarjeta Rosa

CASALS I ESPAIS MUNICIPALS DE GENT GRAN

Conjunt d'equipaments i espais per a la trobada, relació, participació, lleure, etc. de la gent gran a la ciutat.

Es troben a tots els barris de la ciutat i tenen per objectiu afavorir la plena integració social de les persones grans, la prevenció de situacions d'aïllament social, el foment de la relació i la promoció de la participació activa de la gent gran en la vida de la comunitat.

Casals de gent gran d'Horta- Guinardó

VIATGES PER A LA GENT GRAN SUBVENCIONATS

El programa de Viatges per a la Gent Gran es realitza en conveni amb l'IMSERSO, l'Ajuntament de Barcelona reserva 2.000 places de l'oferta estatal de Vacances per a la Gent Gran.

Viatges subvencionats

SERVEI D'ACOLLIMENT D'URGÈNCIA PER A GENT GRAN (SAUV)

Servei per atendre a persones grans que es troben en situació d'urgència social que requereix una actuació immediata, per oferir-los un acolliment temporal i atenció a les seves necessitats bàsiques (allotjament, alimentació, salut i higiene,..) mentre es troben els recursos més adients per a tractar la seva situació.

Acolliment d'Urgència

IMSERSO. PROGRAMA DE VACANCES PER A GENT GRAN

Sol·licitud de vacances (viatges) per a la gent gran organitzades per l'IMSERSO (Instituto de Mayores y Servicios Sociales) del Ministerio de Sanidad y Politica Social.

Sol·licitut IMSERSO