Esteu aquí

Can Baró

Versió per a imprimirSend by emailPDF version

La intervenció va encaminada a reforçar la junta del Local Social de la plaça Raimon Casellas impulsant noves relacions que afavoreixin la convivència i la cohesió social al territori. El procés de treball es planteja de manera conjunta amb l’equipament municipal Casal de barri El Pirineu. D’aquest grup de persones residents a la plaça es crea la taula de convivència que s’organitzen per dinamitzar la plaça a través d’activitats diverses.

El Servei de Convivència forma part d’aquesta taula intervenint en el procés de treball de diferents maneres; oferint suport, acompanyament i assessorament a les activitats culturals que promou la junta del local social de la plaça per promoure relacions veïnals positives obrint la plaça Raimon Casellas a tot el barri de Can Baró.

Aquest espai de trobada, ofereix la possibilitat de millorar alguns aspectes o mancances del barri, sempre atenent a les necessitats i interessos de les persones que en formen part, posant especial atenció a les necessitats de la junta del local social, punt de trobada dels veïns i veïnes de la plaça.

Els assistents a la taula durant aquest darrer any han estat: Tècnic/a del barri de Can Baró, Casal de Barri Pirineu, Junta Local Social Raimon Casellas, veïnatge i el Servei de Convivència i d'Interculturalitat HG.

Les activitats que s’han realitzat a la plaça i el Servei hi ha col·laborat són la celebració del Carnestoltes del barri, el Dia de la Dona,  el concurs de balcons decorats dins de la Festa de la Primavera i el dinar popular amb la novetat de la fira d’intercanvi.

Un cop avanci el procés, es preveu que la taula faciliti el treball amb les comunitats de veïns/es per tal de poder enfortir la junta del Local Social amb la vinculació i la participació dels i les veïns/es.