Esteu aquí

El Carmel

Versió per a imprimirSend by emailPDF version

Sovint, la diversitat de cultures i el desconeixement vers aquestes dificulta la convivència. A la Plaça Pastrana, juntament amb les associacions i veïns i veïnes del barri i altres equipaments de la zona s’està treballant per realitzar activitats a la plaça per ampliar l’oferta cultural i lúdica de l’espai i que alhora permetin treballar les conductes inadequades.

S’ha creat una Taula de Convivència formada per veïns, persones usuàries de la plaça i comerços amb l’objectiu de treballar per a la convivència i l’apoderament de la gent del barri del Carmel. Aquest espai de trobada ciutadà, ofereix la possibilitat de millorar alguns aspectes o mancances del barri, sempre atenent a les necessitats i interessos de les persones que en formen part.

La Taula treballarà per donar continuïtat a les activitats i mesures que s'impulsin i permetrà:

-  Promoure una imatge positiva de la plaça Pastrana i barri comptant amb la participació activa de tots i totes.

-  Promoure el respecte a l’espai públic i dinamitzar-lo de manera que respongui al que volen els veïns, usuaris i comerços.

-  Poder tenir més capacitat de resposta per respondre a les inquietuds de les persones que fan vida a la plaça.

Participa!

Si ets veí del barri El Carmel, i ens vols dir la teva opinió o fer-nos una proposta, pots contactar amb el Servei de Convivència HG:

Telf.: 93 436 71 33 / 619116098

Correu electrònics: serveiconvivenciaHG@bcn.cat

Telf. civisme: 900 226 226