Esteu aquí

Horta

Versió per a imprimirSend by emailPDF version

Des del districte d'Horta-Guinardó, s'impulsen un conjunt de mesures i activitats sota l'emblema “Bacardí, illa tranquil·la”, una iniciativa per a treballar la convivència i civisme promovent la participació i col·laboració dels veïns i veïnes, dels usuaris i usuàries, així com dels comerços de la plaça Bacardí, al barri d'Horta.

Durant el 2016 comença el programa d’activitats “Baixa a la plaça!” el qual, s’inicia el passat mes de juliol amb un acte participatiu gràcies a una petita representació de teatre-fòrum, on els assistents opinaren sobre les diferents problemàtiques de la plaça. Posteriorment, s’han dut a terme diverses activitats. Amb aquest programa d’activitats es vol promoure a la plaça una activitat i usos que respectin les necessitats de tothom comptant per tant amb el punt de vista de tothom. Durant el 2017, es continua amb el programa, potenciant un joc a la plaça respectuós. A més a més, s'organitzaran altres activitats culturals i educatives conjuntment amb aquelles persones que hi vulguin participar.

   

Si ets veí d'Horta, hi treballes o habitualment hi fas vida, volem saber la teva opinió!!!

Aquelles persones que vulguin proposar activitats i/o expressar la seva opinió, podran trobar als bars de la plaça, uns “cofres del tresor” o bé podeu contactar amb el Servei de Convivència HG:

Telf.: 93 436 71 33 / 619116098

Correu electrònics: serveiconvivenciaHG@bcn.cat

Telf. civisme: 900 226 226