Esteu aquí

Entitats Juvenils HG

Versió per a imprimirSend by emailPDF version

El conjunt d'associacions juvenils reflecteix la pluralitat d'interessos i camps d'actuació en els quals es mou la joventut catalana: culturals i artístiques, noves tecnologies, esports, polítiques, estudiantils, educació en el lleure, salut, solidaritat, pau i cooperació internacional, d'emancipació i igualtat de sexes, de defensa del medi ambient i ecologisme, etc.
Boca Nord

L' Espai Jove Boca Nord és un equipament per a joves singular, situat al districte d'Horta-Guinardó amb voluntat de donar resposta integral a les necessitats, inquietuds i demandes dels joves. Volem donar serveis a la joventut del districte i la ciutat, en un espai que dignifica les condicions del que tradicionalment eren els equipaments de joventut. Parlem de 2.300 m2 dels joves i per els joves. Parlem d'un model d'equipament que disposa de recursos per oferir espais i programacions altament singularitzades.
Boca Nord

Casal de Joves Girapells (Barri del Guinardó) Som l’assemblea del Casal de Joves del Guinardó, el GIRAPELLS!!! Som aquestes i moltes més joves que vénen a participar i a fer ús de l’espai cada setmana! Si vols participar-hi, apropa’t i t’informem de com fer-ho!

CJGirapells

CJD7 El Consell de la Joventut d’Horta-Guinardó és una entitat sense afany de lucre que es creà l’any 1988 per la voluntat d’algunes de les entitats juvenils del districte de fer front comú davant de les administracions. Des de fa més de 20 anys representem col·lectivament els interessos de les nostres entitats davant les institucions públiques a més d’oferir diferents projectes, iniciatives i serveis conjunts.
CJD7