Esteu aquí

HG Barribook

Versió per a imprimirSend by emailPDF version

Què és?

El Barribook és un espai de co-creació audiovisual per la promoció de ciutadania activa entre joves d'Horta-GuinardóUn espai de diàleg intercultural, participació, aprenentatge i interacció positiva; un espai on compartir el que els interssa i motiva: les relacions entre els i les joves i de parella, l’ús de les xarxes socials, “bulling”, imatge, gènere i altres aspectes que reforcen la seva identitat en tan que joves. Amb tot, es fa sota tres pilars claus: el jo, el grup, el barri on viuen.

 
Com ho fem?
 
Mitjançant la tècnica audiovisual com a eina de transformació social així com afavorint l'ús d'altres disciplines en funció dels interessos del grup (música, teatre social, cinema, dansa, esport...).
 
Actualment en el projecte hi participa el Programa de Reagrupament Familiar d’Horta-Guinardó, com un dels principals derivadors, i es compta amb la col·laboració dels equipaments culturals, així com grups i entitats juvenils del barri El Carmel.
 

On es realitza?

Dirigit a joves d'entre 15 i 20 anys del Districte d'Horta-Guinardó.

Ens trobem tots els dijous de 17.30h a 19.30h a la Sala Jove Sant Genís (Plaça Meguidó, 1, 08032 Barcelona).
 
Durant els mesos d'octubre a març.
 
Activitat gratuïta.
 
 
Com hi puc participar?

Si estàs interessat a participar-hi, ho pots fer  immediatament consultant i aportant continguts al nostre perfil de Facebook.

També pots contactar amb nosaltres a l'adreça de correu electrònic serveiconvivenciahg@bcn.cat.

 

Sigui com sigui, t'estem esperant!!!