Esteu aquí

Horta-Guinardó amb les persones refugiades

Versió per a imprimirSend by emailPDF version

Aquest projecte es va iniciar a finals del 2015 amb la voluntat de treballar-ho al 2016, 2017 i 2018. 

El paper del Servei en tan que ens impulsor i promotor del projecte col·laboratiu, facilita les accions, recursos i eines per als equipaments i les associacions implicades. Així mateix s’ha potenciat en les accions on ha sigut possible, que siguin els equipaments i entitats els referents de les dinamitzacions que es realitzin.

Durant el 2017, cal posar especial èmfasi a l’interès del Centre Cívic Teixonera, al Centre Cívic Casa Groga, a la Sala Polivalent de Montbau, a l’Instut Vall d’Hebron, al Casal de gent gran de Vall d’Hebron, a la Biblioteca del Guinardó i del Carmel, als Habitatges de gent gran del Guinardó i al Casal de barri El Pirineu. Equipaments, amb els que s’ha fet un treball d’acompanyament i orientació per tal de reforçar la seva programació en l’àmbit de la cooperació i la justícia global, amb recursos específics envers la temàtica del fenomen migratori.

Gradualment es continua implicant sobre el projecte als serveis, equipaments, grups i associacions del Districte així com amb les ONG i altres col•lectius de la ciutat de Barcelona per sumar en la programació d’activitats.

En resum doncs, l’estructura és des de l’inici flexible en funció de l’execució de les activitats que es van planificant.