Esteu aquí

Sessió d'Acollida per a persones nouvingudes

Versió per a imprimirSend by emailPDF version

 

El proper dimecres 2 d'octubre a les 18.00 h. tindrà lloc una nova Sessió Informativa d'Acollida a la seu del Districte d’Horta-Guinardó. (Ronda Guinardó, 49).

 

 

 La sessió té una durada mínima de 2 hores, durant les quals es tocaràn una varietat de temes d’interes per a la población nouvinguda:

 

 

- Informació bàsica sobre la ciutat i el districte, els seus contextos soci-culturals, l’organització política, els transports públics, etc.

- Informació sobre alguns tràmits bàsics: empadronament, obtenció targeta sanitària.

- els drets i deures dels ciutadans i les normes de convivència.

- orientació sobre assessorament jurídic en estrangeria

- orientació sobre recursos per la inserció laboral- informació d’equipaments, serveis i oficines municipals diversos (centre cívics, oficina d’habitatge, PIADs, etc...)- orientació d’on aprendre de les llengües oficials (escoles d’adults, CpNL, entitats que ofereixen cursos de llengües, etc..)

- explicació dels serveis sanitaris (CAPs), altres informacions d’utilitat.

- Informació per l’escolarització dels infants, explicació sistema educatiu, informació sobre homologacions i convalidacions de títols, etc.

Us preguem que ens feu arribar les dades de les persones interessades en assistir, amb el nom, la nacionalitat i el telèfon, si el teniu.

Lloc: 
seu del Districte d’Horta-Guinardó. (Ronda Guinardó, 49).
Tipus d'acte: 
Data: 
Dimecres, 2 Octubre, 2013 - 18:00 a 20:00
Mostra les hores: 
1