Esteu aquí

Tramits i gestions

Versió per a imprimirSend by emailPDF version

La ciutat té un gran nombre d'organitzacions implicades tant en la inserció i la formació laboral de col·lectius desfavorits com en el desenvolupament comercial i econòmic de les empreses barcelonines.

Barcelona Activa

Barcelona Activa promou ocupació i empreses de qualitat i amb sentit de futur mitjançant set línies d'activitat recollides en el seu Pla d'Acció.
Barcelonactiva

Xarxa d'Inserció Laboral

La Xarxa d'Inserció Sociolaboral de Barcelona, és promoguda per l'Ajuntament de Barcelona amb l'objectiu de propiciar un marc idoni per compartir, difondre i reorientar l'estratègia d'Inclusió Sociolaboral de l'Administració i les diferents Entitats pel que fa als col·lectius amb especials dificultats d'Inserció a la Ciutat de Barcelona.
Xarxa d'Inserció Laboral

Oficina Jove de treball

L'Oficina Jove de Treball és un servei de la Secretaria de Joventut, pensat especialment per facilitar l'accés dels joves al món del treball, aconseguir la seva inserció laboral i vetllar per les seves condicions. El servei està destinat a joves de fins a 35 anys.

C/ Calàbria, 147
08015 Barcelona
Metro: L1 Rocafort i L5 Entença
Tel 935675663
Fax: 93 567 56 60
jovetreball.dasc@gencat.cat
Horari:Dilluns a divendres de 9:30 a 14:00 h.
Dilluns a dijous de 15:00 a 19:00 h.
Oficina Jove de Treball

Autoocupació / autoempresa

Necessiteu orientació per crear la vostra empresa? Voleu invertir a Catalunya? Quines són les normatives vigents en aspectes com la seguretat laboral o la protecció del medi ambient? Aquí trobareu resposta a aquestes i altres qüestions relacionades amb l'empresa, el sector industrial i l'energia.
Autoocupació / autoempresa

Centre d'Innovació i Desenvolupament Empresarial

ACC1Ó ofereix línies d'ajut i finançament a empreses i entitats per tal de donar suport a projectes d'innovació, internacionalització i inversió a Catalunya. També ofereix beques a joves recent titulats per completar la seva formació pràctica a l'exterior
ACC1Ó

Departament de treball

Assesorament sobre les diferents modalitats de contracte.
Departament de treball

Tràmits online treball

Ajuts i incentius
Baixa o modificació d'empreses
Capacitació professional
Creació d'empreses
Formació Ocupacional
Inscripcions i dipòsits
Relacions laborals
Seguretat Social
Sol·licitud d'exempcions de permís de treball
Autorització de treball per a estrangers
Tràmits online treball

Servei d'Ocupació de Catalunya

El SOC ofereix serveis d'assessorament a tots aquells ciutadans i ciutadanes que busquin un nou lloc de treball, tant a través de la xarxa d'Oficines de Treball com a través de la web.
SOC