Esteu aquí

XX Setmana Cultural Gràcia amb els Pobles Àrabs Mediterranis

Versió per a imprimirSend by emailPDF version

 

Aquest any, la 20èna edició de la Setmana Cultural Gràcia amb..., no és dedicada a un país determinat, sinó que vol fer una mirada global a tota la riba mediterrània i analitzar tots els canvis socials, polítics, geo estratègics que s’estan produint a la zona, després de  les revoltes sorgides en alguns d’aquest països durant els darrers anys. Vol analitzar la repercussió d’aquests canvis en la vida quotidiana de les poblacions d’aquests països, en les relacions internacionals a la zona, l’emergència de nous poders a la Mediterrània i la postura d’Europa envers aquesta nova realitat.

I ho vol fer a través de diverses activitats: projeccions de cinema i documentals, debats, conferències, exposicions, poesia i música, un espectacle familiar i una degustació de menjar mediterrani.

Entrada: gratuïta

Lloc: 
Les activitats es faran al Centre cívic La Sedeta (Sicília, 321), al Centre cívic El Coll-La Bruguera (Aldea, 15), a l’Espai jove La Fontana (Gran de Gràcia, 190-192) i a la Seu del districte de Gràcia (Pl. de la Vila de Gràcia, 2).
Tipus d'acte: 
Data: 
Dimecres, 20 Novembre, 2013 - 00:22 a Diumenge, 24 Novembre, 2013 - 00:22
Mostra les hores: 
0