Vés al contingut
Jo - Nosaltres - Tothom

#BCNcuida't

#Covid19

Què està passant?

Davant del gran augment de casos de covid-19, el Govern espanyol ha decretat l’estat d’alarma amb l’objectiu que les comunitats autònomes adoptin les mesures necessàries per contenir la pandèmia. La Generalitat de Catalunya ha aprovat noves mesures per evitar rebrots.

La cooperació ciutadana és indispensable per detenir la propagació del virus. Cal actuar amb precaució i seguir en tot moment les mesures de seguretat.

 

Mesures de suport

Continuem oferint suport social, econòmic i emocional als ciutadans i ciutadanes, amb una atenció especial a les persones més vulnerables.

Mesures a Barcelona contra la covid-19

#Covid19

La situació epidemiològica actual obliga a adoptar un seguit de mesures restrictives per aturar els rebrots i frenar la transmissió del virus. Informa-te'n!

Fotografia de persones que jugen en una superilla

Què puc fer si em trobo malament?

#Covid19

Si tens símptomes de covid-19 o has estat en contacte amb alguna persona diagnosticada, contacta amb el teu centre d’atenció primària o truca al 061. Queda’t a casa i aïlla’t de la resta de convivents.

 

Galeria d'imatges

El confinament per la covid-19 ens va deixar imatges inèdites de la ciutat. Fes un recorregut fotogràfic de l’evolució de la crisi sanitària a Barcelona: la ciutat buida, els serveis públics en funcionament i el procés de desconfinament.

Enllaços d'interès

Anar al principi