Vés al contingut
Tot amb mascareta - Molta ventilació - Pocs contactes

Tota la informació sobre les afectacions per la covid-19 a Barcelona

Què està passant?

Davant del gran augment de casos de covid-19, el Govern espanyol ha decretat l’estat d’alarma amb l’objectiu que les comunitats autònomes adoptin les mesures necessàries per contenir la pandèmia. Ara, amb la millora de l’evolució dels contagis a Catalunya, la Generalitat activa un pla d’obertura progressiva de les activitats a partir del 23 de novembre.

La cooperació ciutadana és indispensable per detenir la propagació del virus. Cal actuar amb precaució i seguir en tot moment les mesures de seguretat.

Mesures de suport

Continuem oferint suport social, econòmic i emocional als ciutadans i ciutadanes, amb una atenció especial a les persones més vulnerables.

Què puc fer si tinc símptomes de covid-19?

Si tens símptomes de covid-19 o has estat en contacte amb alguna persona diagnosticada, comunica't amb el teu centre d’atenció primària o truca al 061 (telèfon gratuït). Queda’t a casa i aïlla’t de la resta de convivents.

Què és i com s’ha de fer l’aïllament domiciliari?

L’objectiu de l’aïllament domiciliari és evitar la propagació de la infecció. 

Els professionals sanitaris t’informaran si has de fer quarantena i de les mesures que cal seguir.

Què es pot fer per evitar el contagi?

Mantenir la distància de seguretat, rentar-se les mans, utilitzar la mascareta, reduir els contactes socials al màxim i evitar les aglomeracions són les mesures principals per frenar la transmissió del virus. Si tens alguna condició de risc, extrema les precaucions.

Galeria d'imatges

El confinament per la covid-19 ens va deixar imatges inèdites de la ciutat. Fes un recorregut fotogràfic de l’evolució de la crisi sanitària a Barcelona: la ciutat buida, els serveis públics en funcionament i el procés de desconfinament.

Enllaços d'interès

Anar al principi