Vés al contingut
Jo - Nosaltres - Tothom

#BCNcuida't

#Covid19

Què està passant?

Després de superar les diverses fases del procés de desconfinament per la crisi de la covid-19, estem en una etapa en què les activitats s’han anat recuperant, però, davant el gran augment de casos, s’han hagut d’aplicar noves restriccions a bars i restaurants, ajornar activitats esportives i suspendre les classes presencials a les universitats.

A més, segueixen prohibides les trobades de més de sis persones i algunes activitats com l’oci nocturn, en què ens costa més mantenir l’ús de la mascareta i les distàncies.

La cultura, el lleure i el comerç es mantenen amb aforaments restringits i altres precaucions que podeu consultar en aquest web. La ciutadania està fent un gran esforç per frenar l’increment de contagis de covid-19. Per solidaritat amb tothom, cuidem-nos i gaudim de la ciutat amb seguretat.

#BCNcuida't

Imatge transparent

Mesures de suport

Continuem oferint suport social, econòmic i emocional als ciutadans i ciutadanes, amb una atenció especial a les persones més vulnerables.

Mesures de la nova normalitat

#Covid19

Després de superar les diverses fases del procés de desconfinament per la crisi de la covid-19, Barcelona es va incorporar a la nova normalitat, però la situació epidemiològica actual a la ciutat i altres municipis obliga a adoptar mesures especials de contenció per frenar la transmissió del virus.

Fotografia de persones que jugen en una superilla

Nens i nenes

#Covid19

La situació actual és un repte enorme per a totes les famílies amb nens i nenes, que s’han hagut d’adaptar a l’emergència sanitària i als seus requeriments. Ara podem remar plegats i convertir aquest repte en una oportunitat per cuidar-nos i aprendre junts.

Els infants són molt importants per a la ciutat. Per això els vam convidar a explicar les seves experiències i a expressar les seves emocions a l’“Estimat diari”. Ara, un cop finalitzat l’estat d’alarma, l’“Estimat diari” conclou i esdevé un espai on podeu veure les creacions que els infants de Barcelona han compartit durant aquest període.

Consells de salut

#Covid19

Rentar-se les mans o respectar la distància de seguretat a l’hora d’anar a comprar són alguns dels consells de salut que també cal seguir durant aquesta etapa de nova normalitat. En cas de patir símptomes, és important aïllar-se de la resta de convivents i fer un ús responsable del sistema de salut.

Galeria d'imatges

L’estat d’alarma per la covid-19 ens va deixar imatges inèdites de la ciutat. Fes un recorregut fotogràfic de l’evolució de la crisi sanitària a Barcelona: la ciutat buida durant el confinament, els serveis públics en funcionament i el procés de desconfinament.

Enllaços d'interès

Anar al principi