Vés al contingut

Suport econòmic

Recuperem l'activitat

Davant la crisi de la covid-19, “Barcelona mai s’atura”. Consulta en el nou web municipal tots els recursos a l’abast de la ciutat per reactivar l’economia de Barcelona.

A Barcelona mai s’atura” trobaràs tota la informació sobre tots els ajuts municipals per donar suport a la teva activitat professional i fer front als efectes de la crisi derivada de la covid-19, així com les mesures d’ajut a l’economia domèstica.

Consulta les mesures de reactivació de l’economia adreçades a treballadors i treballadores, empresariat i persones autònomes, cooperatives, emprenedoria, ciutadania en general i agents econòmics nacionals i internacionals.

També descobriràs què pots fer com a consumidor o consumidora per donar suport al nostre comerç de proximitat i a la producció local. I coneixeràs què està fent l’Ajuntament per enfortir el teixit empresarial, protegir el treball i fomentar l’ocupació, donar suport al consum local i obrir Barcelona a les inversions i al talent.

En aquesta situació excepcional, Barcelona mai s’atura i aposta especialment per l’impuls del comerç de proximitat, la restauració, l’economia social i solidària i el teixit cultural.

Ves al web

  • Anterior
  • Següent
Anar al principi