Vés al contingut
Barcelona des de casa

#EnsEnSortirem

#Covid19

Què està passant?

Estem patint una pandèmia causada per un nou virus que afecta especialment els malalts crònics i les persones més grans. Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i en coordinació entre totes les administracions, hem d’evitar els contagis i preservar el sistema de salut per a qui més ho necessita. Per combatre el coronavirus, cal que ens quedem a casa i en sortim només si és imprescindible, sempre prenent precaucions d'higiene i seguretat.

Des de casa

Convertim casa nostra en un espai de cures i de suport mutu.

Mesures municipals

Accions d’ajuda als ciutadans i ciutadanes, amb una atenció especial a les persones més vulnerables.​

Consells de salut

#Covid19

Rentar-se les mans, respectar la distància de seguretat a l’hora d’anar a comprar o mantenir-se físicament actius són alguns dels consells de salut que cal seguir durant el confinament. En cas de patir símptomes, és important aïllar-se de la resta de convivents i fer un ús responsable del sistema de salut.

Dona comprant a una parada del mercat

Nens i nenes

#Covid19

La situació actual és un repte enorme per a totes les famílies amb nens i nenes. Ara podem remar plegats i convertir aquest repte en una oportunitat per cuidar-nos i aprendre junts. Per compartir. És per això que et convidem a participar en el projecte Estimat Diari, un relat col·lectiu per compartir tot el que estem vivint.

En el marc d’aquest projecte, els infants poden enviar preguntes i missatges sobre el confinament a l’alcaldessa, Ada Colau, que els respondrà en un programa setmanal emès per Betevé i a través del web d’Estimat Diari. 

També et convidem a fer-te teu l’espai d’iniciatives comunitàries de Decidim Barcelona, on hi trobaràs recursos per viure amb els infants aquests dies.

Dibuix de cors i estrelles

#COVID19

SEGUEIX TOTA L'ACTUALITAT SOBRE LA COVID-19

Enllaços d'interès

Anar al principi