Vés al contingut
 Nova Normalitat Background
 Nova Normalitat Background
Barcelona ens en sortirem

#EnsEnSortirem

#Covid19

Què està passant?

La pandèmia causada per la covid-19 va motivar la declaració de l’estat d’alarma per part de l’Estat i va implicar un confinament des del 14 de març, seguit d’un procés de desescalada que ara ha acabat. Hem comprovat, una vegada més, que en situacions difícils som capaços d’ajudar-nos i ser solidaris, de prioritzar les actuacions perquè ningú quedi enrere i de donar-nos escalf per afrontar les incerteses. Ara iniciem el camí cap a la recuperació de la normalitat i és molt important continuar respectant les mesures de protecció i les recomanacions de les autoritats sanitàries per tal d’evitar nous contagis. Entre tots i totes ho farem possible!

Fases del procés de desconfinament

Mesures de suport

Durant el procés de recuperació de la normalitat, continuem oferint suport social, econòmic i emocional als ciutadans i ciutadanes, amb una atenció especial a les persones més vulnerables.

Mesures de la nova normalitat

#Covid19

Després de superar les diverses fases del procés de desconfinament per la crisi de la covid-19, Barcelona s’incorpora a la nova normalitat. Aquest nou període implica la represa progressiva de les activitats habituals, però mantenint les mesures de prevenció i seguretat necessàries. Informa-te’n!

Fotografia de persones que jugen en una superilla

Nens i nenes

#Covid19

La situació actual és un repte enorme per a totes les famílies amb nens i nenes, que s’han hagut d’adaptar a l’emergència sanitària i als seus requeriments. Ara podem remar plegats i convertir aquest repte en una oportunitat per cuidar-nos i aprendre junts.

Els infants són molt importants per a la ciutat. Per això els convidem a explicar les seves experiències i a expressar les seves emocions a l’“Estimat diari”. I també a enviar preguntes a l’alcaldessa, Ada Colau, que les respondrà regularment a través de Youtube i IGTV.

Dibuix de cors i estrelles

Consells de salut

#Covid19

Rentar-se les mans o respectar la distància de seguretat a l’hora d’anar a comprar són alguns dels consells de salut que també cal seguir durant aquesta etapa de nova normalitat. En cas de patir símptomes, és important aïllar-se de la resta de convivents i fer un ús responsable del sistema de salut.

Dona comprant a una parada del mercat

Barcelona té molt poder

Galeria d'imatges

L’estat d’alarma per la covid-19 ha deixat imatges inèdites de la ciutat. Fes un recorregut fotogràfic de l’evolució de la crisi sanitària a Barcelona: la ciutat buida durant el confinament, els serveis públics en funcionament i el procés de desconfinament.

Enllaços d'interès

Anar al principi